Minimalistické hodinky Daniel Wellington jsou ty pravé

Minimalistické hodinky Daniel Wellington jsou ty pravé

30. října 2015, pánské hodinky, Dapper, Daniel Wellington, hodinky

Kdo to je Daniel Wellington? Proč jsou trendy tzv. minimalistické hodinky? Už tento nepostradatelný doplněk máte? Toužíte o originálním dárku pod stromeček? Máme pro vás pár řádků o tom, jaké hodinky jsou tuto sezónu IN.

Daniel Wellington

Zakladatelem značky se stal Filip Tysander. Je zajímavé, že na svých cestách se seznámil s Danielem Wellingtonem, který byl moderní, stylový a měl smysl pro design. Díky němu se trh zaplnil nadčasovými hodinkami a modely s nepřehlédnutelným designem.
Filip Tysander navrhnul desítky různých vzorů a barev pásků pro hodinky, které souzněly s minimalistickým vzhledem ciferníku. Zpočátku byly hodinky tenké a velmi elegantní. Jejich čistý design byl opravdu strohý a v žádném případě se nejednalo o zatížené hodinky mnoha funkcemi. Pomalu ale jistě se zrodily pod touto značkou úžasné a natolik vyhledávané, dokonalé, minimalistické, moderní a kulaté hodinky.

Classic Warwick 40mmClassic Warwick 40mm

Pásky a řemínky

Typickými řemínky této značky jsou v barvách a vzorech britského námořnictva. Řemínky hodinek Wellington jsou vyrobeny z pravé italské kůže. Nejčastěji se setkáte s hnědou a černou barvou. Vypadají velice elegantně a navíc oceníte vysokou kvalitu.

Model Dapper

Už jste viděli nový model hodinek švédské značky Daniel Wellington? Hodinky této značky sklidily během krátké doby velký úspěch. Vše spočívá v jednoduchém triku – byl představen elegantní kousek hodinek s barevným NATO náramkem z textilu. Naštěstí zde výroba neskončila a rozrostly se ještě o kategorii hodinek s koženými náramky. Myslím si, že cestou rozvoje a moderních stylů se bude ubírat i nadále, protože právě nedávno vznikl nový pánský model s názvem Dapper.
Hodinky s tímto názvem se pyšní elegantním leštěným ocelovým pouzdrem (přírodní ocel a růžové zlato), bílým ciferníkem, římské číslice, datumovka, modré ručičky s lesklým povrchem a samozřejmě nechybí ani elegantní logotyp Daniel Wellington, který je v hodinkách přímo „pod dvanáctou hodinou“. Uvnitř těchto vkusných hodinek je zabudován bateriový strojek Quartz.
K ciferníku si můžete vybrat pásek, jaký se vám nejvíc hodí a líbí. Bristol – tmavě hnědý, York – temně hnědý s embosovaným vzorem, St. Mawes – světle hnědý a Sheffield – černý pásek.

Dapper Bristol SilverDapper Bristol Silver

Hodinky Wellington

Moderní hodinky Wellington jsou vhodné pro každou příležitost – do společnosti, na sport, do města, na nákupy, do práce, zkrátka vám budou k dispozici v jakékoliv chvíli. Vypadají snově a doslova perfektně. Přesvědčte se sami. Kompletní kolekci hodinek Daniel Wellington najdete na www.24time.cz

Autorem článku je Eva Gomelská. Článek najdete v kategorii doplňky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu