Jaké sezónní novinky si pro nás přichystala značka adidas?

Jaké sezónní novinky si pro nás přichystala značka adidas?

24. října 2015, adidas, adidas Originals, Jeremy Scott, ZX Flux, adidas Superstar, podzim/zima 2015, tenisky, Tubular, streetová obuv, móda 60. a 70. léta, hippie styl, PrimKnit, Adilette, adidas Originals Blue, novinky

Sponzorované odkazy

Sportovní značka adidas, které se ve většině zemí těší velké popularitě, se velice zajímá o nejnovější trendy na poli módy. Jejich sezónní kolekce se již několik let nezaměřují pouze a jen na sport. Ze sortimentu značky adidas si vybere dnes úplně každý. Nutno podotknout, že oblečení a obuv už nejsou záležitostí pouze a jen na hřištích.

Tak například kolekce adidas Originals by Jeremy Scott. Design tohoto amerického návrháře je nám dobře znám. Letos v kolekci podzim/zima 2015–16 nechal propojit sportovního ducha značky a svou nezkrotnou životní energii. Nechal se inspirovat módou 60. a 70. let, především hnutím hippie. Láska a síla květin probarvují celou jeho škálu navržených produktů. Klasické teplákové soupravy, pruhovaná trička a modely bot Tubular Runner, ZX Flux a Adilette. Sportovní dominanci značky ctí basketbalové motivy jako například síťovinové nátělníky, flísové tepláky s odepínatelnými návleky, klasické mikiny s kapucí a dvě verze ikonických bot JS Wings.

Další trendy kolekci je adidas Originals Blue nazývaná jako kolekcí hokejové rebelie pro podzim a zimu. Nečekejte specializované hokejové vybavení. Tato kolekce je pouze inspirovaná touto dynamickou hrou. V módních kouscích této kolekce se používá grafický styl klasických hokejových dresů. Střihy zůstávají věrné tradiční hokejové výzbroji, včetně trička pro rozhodčího a prošívaného oblečení pro chladné počasí. Ke kolekci je připojena i řada obuvi, ve které naleznete exkluzivní modely s novými technologiemi.

Nyní můžete v prodejnách zakoupit i kolekci adidas Originals ZX Flux, která se specializuje na stylové nazouvací tenisky. Představeny jsou čtyři nové modely. Série nabízí strečový svršek z materiálu Techfit s dynamickým, ještěrčím motivem či špičkovými digitálními potisky s divokým hadím motivem. Každý model doplňují klasické ZX Flux detaily.

adidas Originals Superstar PrimeKnit nabízí ikonu mezi teniskami – adidas Originals Superstar, která je ke všemu doplněná o funkční svršek PrimeKnit. Tradiční materiál nahrazuje digitálně tkaná příze, která dává vyniknout klasické gumové špičce. Typické detaily na jazyku dodávají celkové vzezření elegantní vzhled.

V letošním roce se na přední místa mezi streetovou obuví dostal model adidas Originals Tubular, kterému je nyní věnována celá specializovaná kolekce. Nejprogresivnější model značky je extrémně pohodlný a lehký díky digitálně tkané příze. Robustní dojem vytváří typická podrážka a široký pásek vedoucí přes nárt a zavazování. Dostupné v bleděmodrém, šedém a černém provedení.

Foto: adidas

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu