Co přináší katalog Bonprix podzim/zima 2015?

Co přináší katalog Bonprix podzim/zima 2015?

9. listopadu 2015, Bonprix, podzim 2015, dámské oblečení, trendy podzim 2015, svetry, kostky

Sponzorované odkazy

Dnes nahlédneme do katalogu Bonprix, oblíbené značky nabízející velmi dostupnou a nositelnou módu pro každého. Jejich katalog pro podzim 2015 se zaměřuje na současné oblíbené trendy a vytváří z nich ležérní a pohodlné kombinace pro všední dny. Kromě svetrů a džínů zde ale najdeme i poněkud elegantnější kousky, například šaty vhodné do práce či na večeři. Na první pohled také katalog zaujme volbou barev, které nejsou pouze v odstínech šedé a černé, ale jsou naopak pestré a výrazné.

Proužky

Jedním z trendů, které si Bonprix oblíbil, jsou proužky. Hemží se jimi především pletenina, a tak si můžete pořídit například pestrý pruhovaný svetr či šaty. Ty jsou pro podzimní dny jako dělané, pokud jim dáváte přednost před kalhotami. Zahřejí vás a jsou sexy! Proužky volte horizontální a silnější, díky rafinovanému střihu vás opticky zbytečně rozšiřovat nebudou.

Pruhované pletené šaty Bonprix, 679 KčPruhované pletené šaty Bonprix, 679 KčPruhované šaty Bonprix, 679 KčPruhované šaty Bonprix, 679 Kč

Pastelové tóny

Bonprix vidí podzim 2015 v pastelových tónech a atraktivních vzorech, a tak nabízí například svetříky v odstínech lila, světle tyrkysové či světlé šedé. Tyto tóny si také bezvadně rozumí mezi sebou a doplnit je můžete o stříbrné doplňky a šperky.

Pastelový kardigan, 499 KčPastelový kardigan, 499 KčPastelový kardigan, 799 KčPastelový kardigan, 799 Kč

Trendy červená

Vedle pastelových barev se v katalogu Bonprix také často objevuje červená. Tato sexy a dravá barva dokáže podzim patřičně rozzářit a detaily v podobě blyštivých kamínků a trendy nýtů jí dodají ještě větší šmrnc. Zkuste například červený kabát nebo bundu s příjemným a hřejivým kožíškem.

Kabát Bonprix, 829 KčKabát Bonprix, 829 KčBunda s kožíškem Bonprix, 1499 KčBunda s kožíškem Bonprix, 1499 Kč

Podzimní kostka

Trend kostek je všude a ujít si ho nenechala ani značka Bonprix, která nám radí pohrát si s barvami, strukturou materiálu i vzory a nechat tak vzniknout originální look. A pravdou je, že kostky nabízejí mnoho možností a kombinací. Bude pro vás lepší volbou klasická elegantní sukně posetá černo-červenými kostkami v délce pod kolena, nebo se cítíte spíš na ležérní kostkovanou halenku s dlouhými rukávy?

Kostkovaná sukně Bonprix, 549 KčKostkovaná sukně Bonprix, 549 KčKostkovaná košile Bonprix, 779 KčKostkovaná košile Bonprix, 779 Kč

Ať už vás zaujal kterýkoliv ze zmíněných trendů, nebo se chcete podívat na další spoustu oblečení, které Bonprix nabízí, navštivte stránky www.bonprix.cz, kde si můžete doplnit svůj podzimní a zimní šatník.

Foto: Bonprix

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu