Co nabízí dámská kolekce bot CCC pro podzim/zimu 2015?

Co nabízí dámská kolekce bot CCC pro podzim/zimu 2015?

7. listopadu 2015, boty, CCC, Lasocki, Jenny Fairy, kotníčková obuv, oxfordky, chelsea boty, kozačky, boty na šněrování, dámská obuv, dámské boty

Sponzorované odkazy

Jestliže jste ještě stále nenarazila na perfektní podzimní boty, další šanci vám nabízí značka CCC. V její kolekci totiž najdeme desítky velmi slušivých bot mnoha stylů i barev. Ať už se tedy raději podzimem procházíte v kotníčkových botách, oxfordkách, lodičkách nebo už kozačkách, CCC pro Vás několik krásných párů bezpochyby má. Jaký si vyberete vy?

Dámská kolekce Jenny Fairy podzim/zima 2015

V prodejnách obuvi CCC poznáte boty značky Jenny Fairy podle velmi moderního vzhledu, který je obohacen o některé zajímavé prvky jako zipy, přezky, spony či třásně. Pro zastánce pohodlí tu jsou kotníkové boty bez podpatku v černé, vínové i tmavě modré barvě, které vám mohou dělat příjemného společníka například na nákupech či podzimní procházce městem.

Kotníkové boty CCC, 899 KčKotníkové boty CCC, 899 KčBoty na podpatku CCC, 899 KčBoty na podpatku CCC, 899 Kč

Najdeme tu však i velmi elegantní kotníčkové boty na vysokém jehlovém podpatku, kde se navíc setkávají různé materiály, například kůže a semiš. Pokud fandíte letošnímu rockovému trendu, oslovit vás mohou například vyšší boty na šněrování, či boty s robustním podpatkem či klínkem.

Boty na podpatku CCC, 899 KčBoty na podpatku CCC, 899 KčBoty na šněrování CCC, 899 KčBoty na šněrování CCC, 899 Kč

Dámská kolekce Lasocki podzim/zima 2015

Kolekce Lasocki nabízí boty laděné do elegantního stylu, ale najdeme tu i obuv inspirovanou spíše pánským botníkem. K té se řadí především chelsea boty s typickou pružnou vsadkou na boku, které se řadí k největším trendům letošního podzimu. Oblíbené jsou pro svůj stylový vzhled i pohodlí, které svým nositelkám poskytují. Sluší jim i různé barevné ladění, například modrá, vínová či béžová, a klasické černé boty pak může zdobit barevná vsadka, která jim dodá šmrnc. Vedle nich pak můžeme vidět i neméně pohodlné oxfordky, které zde získávají lesklý vzhled.

Oxfordky CCC, 1199 KčOxfordky CCC, 1199 KčChelsea boty CCC, 1299 KčChelsea boty CCC, 1299 Kč

Ke zmíněným elegantnějším kouskům celé kolekce se pak řadí několik párů lodiček, nebo kotníčková obuv na různě silných podpatcích. Najdeme tu pak i první ukázku kozaček, které již brzy začnou být velmi aktuální, ale zatím v nižší variantě zhruba do půli lýtek.

Lodičky CCC, 1299 KčLodičky CCC, 1299 KčKozačky CCC, 1899 KčKozačky CCC, 1899 Kč

Oblíbené a cenově dostupné boty CCC můžete zakoupit v některé z mnoha prodejen této značky.

Foto: CCC

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu