Udělejte si radost. Pořiďte si sexy korzet nebo spodní prádlo

Udělejte si radost. Pořiďte si sexy korzet nebo spodní prádlo

25. listopadu 2015, korzet, spodní prádlo

Každá žena potřebuje vědět, že je sexy. Pokud si koupíte nějaké dráždivé spodní prádlo nebo korzet, ještě jsou sexualitu a krásu podpoříte. Ale máte své nové prádlo komu ukazovat? Jestliže teď nehledáte vážný vztah, vyzkoušejte alespoň sex seznamku.

Každý střih kalhotek může být sexy

Máte pocit, že vypadat svůdně můžete jen v tangách, ale necítíte se v nich dobře? Nenechte se mýlit. Krásná budete v každém střihu kalhotek. Záleží jen na tom, které vám sedí a libí se vám na sobě. Sexy můžete totiž být jen v případě, že si věříte. Takže na sebe klidně oblékněte boxerky.

Pokud máte pěknou, štíhlou postavu, můžete si dovolit vše. Sáhněte tedy klidně po již zmíněných tangách, brazilkách, kalhotkách s nohavičkou nebo klasickém střihu. Důležité je, že vám kalhotky budou dobře sedět.

Věříte si na korzet?

Říká se, že žena vypadá nejlépe nahá. Pokud by ale přece jen měla mít něco na sobě, byl by to jistě korzet. Vytvaruje krásnou siluetu, vytvoří vosí pas, upozorní na ženské přednosti a zakryje nedostatky. Jestli zvolíte hladký jednoduchý korzet, můžete si ho vzít klidně pod šaty a vytvořit tak dokonalou siluetu vašeho těla. Ale existují i jiné typy korzetů. Korzety průhledné, krajkové a velmi důmyslné. Pro romantický večer při svíčkách nebo přímo valentýnský večer naprosto ideální volba. Váš přítel bude jistě spokojen.

zdroj: sexy-pradlo.skzdroj: sexy-pradlo.sk

Nemáte se komu ukazovat v korzetu?

Nemáte přítele a vlastně ani chuť nebo čas na normální vztah? Sex, ale potřebuje každý z nás. Jak tuto zapeklitou situaci řešit? Nejste rozhodně první člověk, který na tento problém narazil. Proto vznikla sex seznamka. Na této sex seznamce si můžete najít partnera pro trávení příjemných chvilek. Vše je bezpečné a diskrétní.

Úvodní obrázek: sexy-pradlo.sk

Autorem článku je Nikol Havlatová. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu