Buďte odlišná, nakupujte na Different.cz

Buďte odlišná, nakupujte na Different.cz

15. listopadu 2015,

Už vás nebaví nakupovat v New Yorkeru, Tally Weijl nebo Bershce? Chcete nosit originální dámské šaty, které nemá každá druhá? V tom případě určitě nepohrdnete módními kousky ze Španělska, Brazílie, Holandska, Anglie nebo Itálie.

Nebojte, nejste jediná, kdo se nespokojí s módou z nákupních center. Podobnou filozofii se snaží Češkám vštípit i několik známých e-shopů. Jedním z těch prvních, které přišly s módní revolucí, byl e-shop Different.cz. Možná byste dokázala jmenovat několik podobných (obzvlášť pokud jste po originální módě už pátrala), ale faktem je, že oni patří mezi první. S nudnou českou módní scénou se rozhodli něco udělat už v roce 2008.

Začalo to značkou Desigual

Historie značky Desigual sahá až do roku 1984, kdy se tehdy dvacetiletý zakladatel rozhodl, že kašle na konzervativní módu a vytvoří něco, co má španělský šmrnc a temperament. Výsledkem je veselá a neotřelá móda. První slogan značky zněl „Desigual se liší“, takže není divu, že to byla první módní značka, která se objevila v e-shopu Different.cz. Dnes se s ní setkáte i jinde, protože v posledních letech si v Česku získala velkou oblibu.

Postupně pak v e-shopu přibývaly designové kousky jiných světových značek – módní doplňky Disaster Designs, oblečení Scotch&Soda, barevné ponožky Happy Socks, kabelky O Bag, italské náramky Ops! Object a další.

Dnes už Different.cz není jen internetový e-shop, který prodává módní dámské boty, šaty, kabelky, tašky a doplňky. Za známým jménem se skrývá celá řada aktivit, v rámci nichž tým Different bojuje za lepší módu v Čechách. Natáčí internetovou televizi Different TV, píší módní Different magazín, tvoří největší českou encyklopedii historie módních značek, mají e-shop s plastovými botami BotyMel.cz a spolupracují s obchodem s pánskými módními doplňky Alfons.cz. Jednoduše řečeno se v nás snaží probudit trochu toho módního cítění. Společně s vámi doufáme, že se jim to podaří.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii obuv a dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu