Massimo Dutti Aprés Ski Fall/Winter 2015

Massimo Dutti Aprés Ski Fall/Winter 2015

28. listopadu 2015, Massimo, dutti, fashion, moda, trendy, look, ski, zima, damska, panska, inspirace

Sponzorované odkazy

Co obléci po kvalitní lyžovačce a zůstat stále chic? Brilantní kolekce Massimo Dutti Aprés Ski 2015 vám ukáže správnou cestu. Je totiž k tomuto účelu jako stvořená. Ačkoliv se zákazníky snaží obalamutit svým italským jménem, pravdou je, že značka Massimo Dutti dnes patří španělskému gigantu Inditex. I před tím, než v roce 1991 Inditex koupil 65% akcií společnosti však patřila společnost do španělských rukou. Dříve se však zaměřovala výhradně na výrobu pánského oblečení. Dnes pokrývá i nabídku dámského a dětského oblečení a doplňků. Pokud hledáte elegantní a moderní oblečení do města, tedy jakousi moderní adaptaci klasiky, pak je pro vás ideální volbou značka Massimo Dutti.

massimomassimo

Značka Massimo Dutti založená v roce 1985 má již 525 obchodů ve více jak 50 zemích po celém světě. Jestli chcete být jedním či jednou ze stylových mužů a žen světa Massimo Dutti, kteří vědí, co chtějí, a jak se úspěšně oblékat, navštivte butik Massimo Dutti v Praze v obchodním centru Arkády Pankrác na Praze 4. Když Massimo Dutti otevřel v roce 1985 svůj první obchod, zaměřoval se na elegantní pánskou módu, ale k potěšení žen na celém světě nabízí od roku 1992 nádherné oblečení a doplňky také pro ženy. Pokud však neholdujete tomuto stylu zajděte se aspoň podívat do některých z prodejen Massimo Dutti, protože i to je velký zážitek!

massimomassimo

Španělská módní značka Massimo Dutti nám několikrát do roka nabízí rozmanité kolekce, od sofistikované luxusní módy až po příjemně ležérní oblečení ve vysoké kvalitě, jehož univerzální design spojuje dnešní nezávislé, městské a kosmopolitní muže i ženy z celého světa. Nejinak je tomu i na počátku zimy 2015, kdy značka vrhá stín na svou dokonalou letní kolekci praktickým a pohodlným oblečením jako stvořeným pro letošní lyžařskou sezónu, na kterou je tak dokonale připravena.

massimomassimo

Dámské a pánské funkční oblečení z aktuální kolekce Massimo Dutti Aprés Ski Fall/Winter 2015–2016 vyrobené ze 100% přírodních tkanin a jemných struktur je vhodné jak pro zimní radovánky na svazích skalistých hor, tak i volnočasové aktivity po celodenní lyžovačce. V obou případech se budete cítit jako v bavlnce a v baru pod sjezdovkou sčítat jen kladné body za dokonalý a chic vzhled, jenž má na svědomí váš osobní stylista jménem Massimo Dutti.

massimomassimo

Zdroj: http://www.massimodutti.com/

Autorem článku je Martina Hynková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, módní značky a návrháři, pánské oblečení, zimní boty a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu