Vkusné a zároveň užitečné dámské hodinky

Vkusné a zároveň užitečné dámské hodinky

2. prosince 2015, dámské hodinky, Michael Kors, Wayfarer, Puma, adidas, Breitling, Casio, Citizen, DKNY, Geneva, Guess, Calvin Klein, Tommy Hilfiger, Esprit, Miss Sixty, Nemesis, Ginno Rossi, dámské hodinky levně, dámské hodinky velký ciferník, dárek pro partnerku, dárek pro maminku, dárek pro přítelkyni

Sponzorované odkazy

Hodinky dámské mají dvojí tvář. Buďto je můžeme pojmout jako perfektní rádce, podle kterých se v každé situaci dozvíme, kolik je hodin nebo také jako vkusný módní doplněk, kdy nám vůbec nezáleží na jejich primárním úkolu ukazovat čas. Mohou dokonce nastavovat obě tváře, pokud se bez jejich pomoci neobejdete a ještě ke všemu je vybíráte podle toho, jak se budou následně vyjímat ve vašem celkovém outfitu.

CasioCasio
GenevaGeneva
DKNYDKNY

Dámské hodinky můžeme zakoupit u specializovaných prodejců šperků, elektroniky ale i módy. Mezi nejpreferovanější značky hodinek patří Casio, DKNY, Guess, Citizen, Calvin Klein, Michael Kors, Tommy Hilfiger a mnohé další. Každá z těchto značek klade na sortiment dámských hodinek jiné předpoklady a jejich vkus je dosti individuální. Podle toho mnozí odborníci od sebe rozeznají hodinky značky DKNY a Michael Kors nejen podle loga značky či hodinky pravé od jejich padělku.

GuessGuess
CitizenCitizen
DKNYDKNY

Mnozí říkají, že se podle hodinek pozná, do jaké ,,společenské vrsty“ dotyčný člověk patří. Totéž jsem však slyšela i o botách, autech, špercích či psacích perech. Je ale fakt, že například diamantové hodinky značky Breitling si nemůže dovolit úplně každý. Reklamu této značce dělá například slovenský rapper Rytmus, který se hodinkami za milion rád chlubí.

Calvin KleinCalvin Klein
GuessGuess

Sehnat se ale dají i dámské hodinky levně. So tisíce korun se dají pořídit například dámské hodinky Esprit, adidas, Nemesis, Geneva, Wayfarer, Miss Sixty, Casio, Ginno Rossi, Puma a spousty dalších od téže kvalitních značek.

GenevaGeneva
CasioCasio

V posledních letech se velké popularitě těší dámské hodinky s velkým ciferníkem. Titěrným a nenápadným módním doplňkům už dávno odzvonilo a je potřeba světu ukázat, že se nebojíte maximalismu. ,,Dámské hodinky velký ciferník“, jak je můžeme pracovně nazývat, mají mnoho výhod. Nejenomže se díky jejich velikosti lépe orientujete v čase, ale také upoutají větší pozornost. Dá se na nich mnohem více vyhrát a není třeba se bát toho, že mi snad působili nějak lacině. Mnohé z předních značek na svých hodinkách předvádějí, že i velký ciferník může být elegantní.

Michael KorsMichael Kors
Tommy HilfigerTommy Hilfiger
Tommy HilfigerTommy Hilfiger

Zdroje: Casio, Citizen, DKNY, Geneva, Guess, Calvin Klein, Michael Kors, Tommy Hilfiger

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu