Volné chvíle trochu jinak

Volné chvíle trochu jinak

23. prosince 2015, vtipná trička, dovolená, dekorativní kosmetika

Užijte si volné chvíle trochu jinak než obvykle. Sjednejte si dovolenou a naplňte ji vtipem, nadsázku i krásou!

Volno si chce každý z nás co nejvíce užít. Ideální je moci si každoročně vybrat dovolenou a strávit ji jinak, než obvykle. Načerpat nové síly do další práce je důležité. Ano, oddech je podstatný, ale chybět by v repertoáru volných chvil neměla ani legrace, pohoda a pohyb. Nebo krása – zážitků či jiná.

Dobrá dovolená

Kvalitní dovolenou vám zajistí cestovní kancelář. Jednou z těch spolehlivých je TIP Travel, a.s. o níž mají spotřebitelé velmi vysoké mínění. Cestovní kancelář funguje především na Slovensku, ale její dceřinka je i v České republice. TIP Travel, a.s. nabízí nejen kvalitní, ale také příjemnou komfortní dovolenou za rozumnou cenu, kterou dokáže cestovka profesionálně a precizně zastřešit.

originální trička s potiskem od českých grafikůoriginální trička s potiskem od českých grafiků

Čím vyrazíte?

Na dovolenou se můžete přesunovat autem, letadlem, na motocyklu, nebo autobusem. Na místě pak vyžíváte mimo vlastních nohou třeba autobus, pronajaté auto, motocykl, či skútr, někdy i kolo, koloběžku, nebo loď. Vše lze pojmout s nadhledem, odlehčeně, s úsměvem a vtipem. K tomu vám může pomoci výbava, kterou si zabalíte sebou.

Zabalte si s vtipem

Konkrétně vtipná trička s potiskem od českých grafiků. Nejenže budou vhodnou součástí outfitu do horkých dní, ale svým pojetím i příjemným zpestřením volných chvil. Vykouzlí totiž úsměvy všude kam zavítáte. A pokud svoji dovolenou plánujete v místech, kde máte známé, přátele či příbuzné, může se vtipné tričko stát perfektním dárkem hostitelům. K mání jsou nejen pánská, dámská i dětská trička, ale i mikiny a spodní prádlo.

dekorativní kosmetika zvýrazní přirozenou krásudekorativní kosmetika zvýrazní přirozenou krásu

Krásná na večírku

Volné dny a dovolenou bez nějaké párty, diskotéky anebo jiné společenské akce, si ani nelze představit. Je to možnost vybít stres, odreagovat se a i třeba i shodit nějaké to kilo. A aby každá z žen byla za hvězdu, pomůže jí k tomu dekorativní kosmetika. Jasně, v horkých dnech se líčení nekoná nějak ve velkém, ani se to nedoporučuje, ale zvýraznit rty a obočí, oči a řasy můžete vždy. A navíc, cestovat se dá i mimo sezonu – třeba nyní – v období, kdy některé destinace nerozpaluje žár letního slunce.

Přípravky dekorativní kosmetiky, jsou pro každou ženu nejen podporou jejího sebevědomí, zvýrazněním přirozené krásy, ale i nástrojem svádění. Barvy a barvičky přenesené do neodolatelné formy líčidel. To vše se dá zařadit do kolonky dekorativní kosmetiky, kterou každá žena uvítá.

Zdroj foto: Bastard.cz, Tiptravel.cz, Vengo.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, dámské oblečení, kosmetika, líčení a make up a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu