Pohodová dovolená s šik i praktickým vybavením

Pohodová dovolená s šik i praktickým vybavením

23. prosince 2015, tuniky, proti akné, dovolená Černa Hora, last minute

Krása Středomoří je pro našince neodolatelná. Přitažlivým jej činí kratší vzdálenost oproti jiným přímořským destinacím, jeho přírodní krásy i dobře porozumitelná řeč.

Mimo Čechy nejvíce navštěvovaného Chorvatska však Středomoří skrývá i jiné oblasti, které stojí za návštěvu. Patří k nim bezesporu Černá Hora. Pobytové zájezdy do destinace u nás nabízí mnoho cestovních kanceláří i agentur. A proč také ne, vždyť Last minute dovolená v Černé Hoře je finančně velmi přitažlivá, jelikož její cena se pohybuje mnohem níže než u klasických zájezdů.

fuchsiová trendy tunika – apartní kousek do kufrufuchsiová trendy tunika – apartní kousek do kufru

Dobrodružství volných dní

Musíte se však smířit s tím, že konečné místo pobytu ani typ hotelu moc neovlivníte, a na cestu se vydáte do několika dní. Ale proč nevyšlápnout ze zajetých kolejí, vždyť Last Minute dovolená může být pro vás takové malé dobrodružství s otazníkem na konci. A užít si ji můžete nakonec lépe, než tu do detailu naplánovanou. Ba co víc, absolvujete li ji mimo hlavní letní sezobnu, ceny padají dolů ještě více.

akné není jen problémem teenagerů, ale může přepadnout i vásakné není jen problémem teenagerů, ale může přepadnout i vás

Co si zabalit sebou?

K příjemné dovolené je potřeba zabalit vhodné věci a oblečení. Ne příliš věcí, ale ani ne málo – zkrátka tak, aby vám nic nechybělo a cítili jste se vždy dobře a spokojeně. Protože dovolená je hlavně o relaxu a odpočinku, a bez pozitivního rozpoložení to prostě nejde. Co by vám nemělo v zavazadle chybět? Toaletní potřeby a kosmetika včetně prostředků na a po opalování, plavky a ručník nebo osuška na pláž, pyžamo a spodní prádlo, lehké kalhoty a nějaká trička, minimálně jedny šaty a sukně, plus svetřík. K tomu pantofle, sandály a žabky na pláž. Místo trička můžete zvolit nějakou pěknou trendy tuniku, které jsou velmi šik, módní a pohodlné. Tunika s dlouhým rukávem vás ochrání před chladem na večerních procházkách, i při večerním posezení na terase restaurace, nebo na výletech do okolí.

Mimo stereotyp všedních dní

Dovolená je o tom vykročit ze zajetých kolejí a dopřát tělu i duši odpočinek, relax a klid volných dní bez pracovních povinností. Někdy se ale stává, že organismus reaguje negativně. Proto mějte s sebou přibalenu i minilékárničku v níž by neměly chybět základní prostředky na horečku, průjem, či mast proti štípnutí hmyzem. Ideální je vybavit se také léčebnou kosmetikou proti akné, protože kůže reaguje na změny klimatu a zapocení často nejdříve a mohla by vás postihnout patálie s touto vyrážkou, která není jen problémem teenagerů. Může přepadnout kohokoli v jakémkoli věku a proč si tím kazit dovolenu, když je plno dobrých, kvalitních a často i překvapivých prostředků proti vymýcení akné.

Zdroj foto: Butikovo.cz, Proti-akne.sk, Ckglobtour.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, dámské oblečení a kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu