Švédský módní řetězec KAPPAHL otevírá obchod v Praze

Švédský módní řetězec KAPPAHL otevírá obchod v Praze

15. listopadu 2010, Kappahl, Kappalh v Praze, KappAhl oblečení

Sponzorované odkazy

Švédský módní řetězec KappAhl dnes otevřel svůj první obchod v Praze nabízející originální módu pro celou rodinu, najdete ho ve zbrusu novém obchodním centru Galerie Harfa na Praze 9. Na 800 čtverečních metrech nabízí jak oblečení pro muže, ženy, děti i miminka, tak boty a doplňky. KappAhl veřejnosti představila moderátorka Gabriela Partyšová a na módní přehlídce u příležitosti prezentace jarní kolekce pak předvedla některé modely bývalá MISS České republiky Kateřina Průšová.

„Jsme velmi potěšeni, že můžeme otevřít nový obchod v Praze a věříme, že naše oblečení se stylovým designem za přijatelné ceny se zalíbí každému,“ řekla Linda Hamberg, vice prezidentka prodeje KappAhlu. „Pražský obchod je již naším třetím v České republice, po Brnu a Liberci. Těšíme se na další expanzi jak do České republiky, tak i do celého regionu střední a východní Evropy.“

Zákazníci KappAhlu si nyní mohou dopřát krásnou podzimní a zimní kolekci, která se vyznačuje čistými střihy dámského oblečení, moderní klasikou pro muže a jasnými barvami dětského oblečení. KappAhl má vlastní módní návrháře, kteří vytvářejí nové kolekce, aby jejich zákazníci byli pořád krásně oblečeni bez ohledu na roční období. Oblíbené dětské kolekce jsou Trend collection pro dívky a kolekce svrchního oblečení Proxtec a Woxo a kolekce Newbie z bio bavlny pro miminka. Zákazníci KappAhlu si mohou vybrat a zkombinovat oblečení podle vlastního vkusu pro originální vzhled a nové kousky zakomponovat do svých šatníků.

V jarní kolekci se ženy mohou těšit na klasické barvy a čisté střihy s romantickými květinovými vzory, krajkami a šifony. Uvolněného volnočasového vzhledu pomohou dosáhnout proužky a kostky. Návrháři KappAhlu také přišli s novým střihem kalhot – širšími nohavicemi s balonovým tvarem. Barvy jsou směsicí neutrálních tónů a exploze jasu – zákazníci mají možnost výběru z klasické béžové, námořnické modři a bílé s odstíny růžové, tyrkysové a zelené.

Jarní vzorovaná trička se sportovními barevnými pruhy a kostkami jsou perfektní pro muže, kteří chtějí dobře vypadat. Jarní kolekce pro děti je mixem sytých barev na neutrálním podkladu. Romantické květinové vzory jsou typické pro oblečení pro náctiletá děvčata, pro chlapce zase sportovní elegance v „preppy“ stylu. I aktivní jedinci pro sebe najdou v KappAhlu kolekci pohodlného oblečení. Nově představená kolekce Hampton Republic 27 se stala velmi oblíbenou u mužů milujících módu, a to především díky promyšleným, kvalitně provedeným věcem, které podtrhují klasický mužný vzhled. Kolekce Hampton je ovlivněna nepsaným dress codem: „Vypadej vždy skvěle bez ohledu na příležitost.“ „Na jarní kolekci se velmi se těšíme – věříme, že to bude jedna z našich nejlepších kolekcí, která nabídne skvělé kousky pro téměř každou příležitost,“ řekla Monika Kostovska, Módní PR manažerka KappAhlu. „KappAhl nabízí širokou škálu inspirující kvalitní módy pro celou rodinu.“

Spolu s nejnovějším obchodem v Galerii Harfa má KappAhl v České republice již tři obchody a po celé Evropě dokonce 360. „Český trh se módě KappAhl teprve otevírá. Naším cílem je zabydlet se v atraktivních obchodních zónách po celé České republice, kde bude naše móda vnímaná v tom nejlepším světle,“ řekla Zuzana Cisternas, ředitelka KappAhlu pro Českou republiku. Další obchody značky KappAhl se v České republice otevřou v průběhu roku 2011.

Autorem článku je Ostatní. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu