Umění zimy - zimní stylové kabátky a svetry od Marks&Spencer

Umění zimy - zimní stylové kabátky a svetry od Marks&Spencer

18. prosince 2015, Marks&Spencer, svetry, kabáty, kožíšky, kožich, propínací svetry, kardigan, péřová bunda, zima 2015, dámské oblečení, dámské bundy, dámské kabáty, dámské svetry, rolák

Sponzorované odkazy

Zima už je tu a žádá si dostatečného vybavení. Vaše šatníky se v tuto sezónu budou moci trošičku ,,nafouknout“, jelikož se v nich musí najít místo pro objemnější módní kousky. Řeč bude hlavně o stylových kabátcích a huňatých svetrech. Oba dva kusy oblečení hrají v zimě důležitou roli. Nenajdete totiž žádný jiný druh, který by vás zahřál více. Bez kabátku a svetříku se bohužel neobejdete, pokud tedy nebudete chtít venku na ulicích zmrznout.

Ve své aktuální kolekci nabízí velice pěkný výběr dámských kabátků a zimních svetrů anglická značka Marks&Spencer. Ženy všech věků si mohou do kamenných obchodů přijít vybrat například lehčí propínací svetříky. Tento model je velmi oblíbený, jelikož má všestrannější využití. Hodí se zejména začátkem zimy, kdy teploty neklesají až tak nízko. Pod teplou bundičkou bude propínací svetřík skvělým ,,parťákem“, a když si bundu odložíte, promění se ve vkusný kousek, který skvěle doplňuje váš celkový outfit.

Letošní podzimní a zimní sezónu 2015 patří mezi hlavní trendy roláky, které se na huňatých svetrech často objevují. Kombinaci svetrů a roláků nalezneme i v nabídce značky Marks&Spencer. Pro své zákaznice má připraveno ihned několik modelů. Vybrat si budete moci ze svetrů delších i kratších, několika různých pletených vzorů i barev, které však v zimním období tíhnou spíše k nude odstínům.

V poslední době patří k nejoblíbenějším svetrům takzvané kardigany. Tento šik a trendy pletený kabátek by měla mít ve skříni každá žena. Marks&Spencer nabízí velmi podmanivé modely, které ve vás zaženou nudu. Barvy, vzorování a střihy kardiganů Marks&Spencer mě naprosto baví. A nejenže vypadají skvěle, jsou taktéž kvalitní a hlavně vás zahřejí.

S dámskými kabátky je to u maloobchodní značky Marks&Spencer obdobně jako u svetrů. Máte zde obrovský výběr jak z vlněných, tak i z teplejších péřových kabátů. K těm elegantnějším kouskům patří bezpochyby kabátky vlněné. Marks&Spencer je nabízí ihned v několika barevných provedeních, které zcela vyčerpávají celkovou barevnou paletu. Kabátky jsou zdobeny nejrůznějšími střihy límců, hlubokými kapsami, propínáním na zip či dvojitým propínáním s nápadnými knoflíky a v několika málo případech jsou doplněny i o kapuci s kožíškem.

Mnohem více zahřejí péřové kabátky, které se sice nehodí pro společenské akce, ale při procházce městem či přírodou se zajisté šiknou. V obchodech Marks&Spencer naleznete dostačující výběr těchto teplých dámských kabátů, které mají všechny náležitosti hřejivé zimní bundy.

A v poslední řadě nesmím ani já, ani značka Marks&Spencer zapomenout na kožíšky. S těmi se již v minulé zimní sezóně roztrhl pytel a tento trend i nadále pokračuje. Marks&Spencer má v nabídce například černo-bílý kožíšek typu Cruella de Vil či sametově béžový kabátek s širokým límcem.

Foto: Marks&Spencer

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu