Rita Ora odhaluje křivky v kampani spodního prádla Tezenis podzim/zima 2015!

Rita Ora odhaluje křivky v kampani spodního prádla Tezenis podzim/zima 2015!

26. prosince 2015, Tezenis, spodní prádlo Tezenis, podprsenky Tezenis, kalhotky Tezenis, oblečení Tezenis, push-up podprsenky Tezenis, Rita Ora

Pokud se řadíte k fanouškům zpěvačky a módní ikony Rity Ory, patrně vám neuniklo její představení v kampani pro italskou značku spodního prádla Tezenis pro podzim/zimu 2015. Zde se nám Rita odhaluje v sexy prádle, které vsází především na svůdnost kůže, flitrů a černé krajky.

Rita Ora je jako tvář nové kampaně bezpochyby velmi vhodnou volbou. Představuje perfektní ukázku kombinace mládí, talentu, krásy, dokonalé figury a osobitého stylu, který svou jedinečností dokáže oslovit davy mladých dívek, pro něž je spodní prádlo Tezenis určeno především. A právě pro ně je přizpůsoben i styl celé nové kolekce, která v sobě nese obrovskou dávku sex-appealu, dráždivosti, nespoutanosti a divokosti.

Téměř celá kolekce je zahalená do tónů magické a svůdné černé. Dokonalou společnost jí pak dělají stříbrné a zlaté třpytky, které nádherně korespondují s vánoční sezónou, i další lesklé prvky. K oblíbeným materiálům se zde řadí třeba umělá kůže, ale především nestárnoucí a stále sexy černá krajka, která dodává celé kolekci kapku elegance.

Podprsenky Tezenis, ve kterých můžeme v kampani vidět i Ritu Oru s dokonalými křivkami, jsou zde nabízeny v různých střizích a provedeních. V kolekci nechybí oblíbené push-up podprsenky, které vám pomohou vykouzlit dekolt snů. Stále větší oblibu si získávají balkonové podprsenky, které se zde objevují poseté výraznými třpytkami. K dispozici je tento typ podprsenky také ve variantě bez ramínek, kterou využijete především pod nejrůznější střihy šatů a topů. Jestliže dáváte přednost pohodlí, je tu pro vás i vycpaná trojúhelníková podprsenka v šedé barvě lemovaná černou krajkou.

Pro doplnění kompletu tu najdeme samozřejmě také kalhotky Tezenis. Ty mají většinou oblíbenou klasickou podobu, kterou opět osvěžuje krajka, třpytivé lemy či třásně. Vedle spodního prádla však kolekce nabízí také běžné oblečení Tezenis. Zamilovat se tak můžete do černého saka s flitry, legín z umělé kůže s vysokým pasem a zipem nebo do nápadité žerzejové sukně s gumou.

Foto: Tezenis

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu