Katy Perry jako vánoční víla kampaně k Holiday kolekci H&M

Katy Perry jako vánoční víla kampaně k Holiday kolekci H&M

21. prosince 2015, H&M, oblečení H&M, šaty H&M, eshop H&M, Katy Perry pro H&M, vánoční kampaň H&M, Holiday kolekce H&M

Sponzorované odkazy

V tištěných médiích i v televizi jste již mohli zaznamenat veselou a pohádkovou Holiday kampaň značky H&M se zpěvačkou Katty Perry. Ta je zde oděná do oblečení H&M z nové vánoční kolekce, které je stejně jako celá kampaň hravé a zábavné.

Holiday kampaň H&M 2015 zkrátka oslavuje celou vánoční sezónu. Katy Perry v ní představuje vílu, která dokáže roztancovat vánoční dárky i perníčky v životní velikosti za zvuku své nové písně „Every Day Is A Holiday“. Svou vizáž však během videa několikrát změní a ukáže se nám jako elegantní dáma, překvapení z vánoční krabice i v podobě vojáčka.

A co si o kampani myslí samotná hlavní hvězda? „Během focení této obrovské Holiday kampaně s Jonasem Åkerlundem jsem si užila opravdu sváteční atmosféru a bylo to také díky všem zábavným kouskům kolekce, především mému oblíbenému Elfie Selfie svetru,“ neskrývala nadšení Katy Perry. Zároveň zpěvačka hitů Dark Horse či Roar přiznává, že H&M oblečení bylo součástí evoluce jejího osobního stylu od 13 let, kdy začala svůj vintage šatník oživovat těmito zábavnými a cenově dostupnými kousky. „Nemůžu se dočkat, až i vy dáte svému šatníku třpyt díky této magické Holiday kolekci,“ říká.

Holiday kampaň H&M nám představuje jednotlivé kousky kolekce, které spojují slavnostní kouzlo, styl i zábavu. Nechybí spousta třpytek a flitrů, vánočních barev a hravých motivů. Najít zde můžete ďábelsky rudé šaty H&M, smokingové sako s otevřenými rukávy nebo bílé tričko s červenou mašlí tvořenou flitry. O tu pravou sváteční tečku je však doplněn každý z kousků nové kolekce. Společnost vám tak mohou dělat nejen pod vánočním stromkem, ale také na předvánočních večírcích či návštěvách u příbuzných.

Pokud si přejete svému šatníku dodat trochu vánočního třpytu a lesku a vychutnat si pohádkovou a magickou atmosféru do sytosti, nezapomeňte zavítat do některého z obchodů H&M a udělejte si radost už teď! Nebo nakupujte z pohodlí domova na H&M eshopu.

Foto: H&M

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu