Móda s vůní kávy od Tchibo

Móda s vůní kávy od Tchibo

2. ledna 2016, Tchibo, dámská móda, pánská móda, dětská móda, oblečení pro miminka, Tchibo levně, levné oblečení, módní doplňky, sportovní oblečení, kardigany, sukně, kalhoty, šaty, šperky, domácí oblečení, obuv, prádlo, kvalitní oblečení

Sponzorované odkazy

Svět Tchibo je skutečně ojedinělý. Tato značka se rozvíjí již více než šedesát let. Z původně zásilkového obchodu s kávou se vyvinula v mezinárodní společnost, která působí v mnoha obchodních odvětvích. S logem zrnka kávy můžete zakoupit nábytek, bytové doplňky, zájezdy, sportovní vybavení, hračky, knihy, elektroniku, autodoplňky a módní oblečení, který nás momentálně zajímá nejvíce.

Společnost Tchibo nabízí oblečení a módní doplňky pro ženy, muže, děti i miminka. Sortiment této značky je skutečně rozmanitý a vždy v módních trendech. V České republice nabízí Tchibo své produkty ihned několika způsoby. Jedním z nich je internetový prodej na oficiálních stránkách značky Tchibo.cz. Naleznete u nás ale i více než třicet kamenných obchodů, které jsou většinou umístěny ve velkých nákupních centrech v Praze, Brně, Olomouci, Pardubicích, Liberci, Českých Budějovicích a dalších větších městech. Týdenní kolekce spotřebního zboží můžete také nakupovat v široké síti značkových prodejních míst v obchodních řetězcích s potravinami či kosmetikou.

V módní sekci pro ženy od společnosti Tchibo naleznete bundy, svetry, kardigany, halenky, trika, topy, kalhoty, sukně, šaty, obuv, prádlo, domácí oblečení, sportovní oblečení, hodinky, šperky a doplňky. Z tohoto výčtu módních kousků si vybere každá žena. Imponovat vám bude především kvalitní materiál a zpracování, na kterém si dává při výrobě značka Tchibo záležet.

Pánský sortiment je obdobný jako dámský. Bundy, vesty, blejzry, košile, trika, svetry, kalhoty, ponožky, obuv, prádlo, domácí oblečení, sportovní a outdoorové oblečení a taktéž doplňky. Důležitým faktem zůstává, že oblečení od společnosti Tchibo pořídíte velmi levně. Ceny klasických bavlněných triček se pohybují okolo 250,– Kč.

Z dětského oblečení můžete také vybírat doslova do nekonečna. V tuto chvíli je to hlavně sezónní móda jako například oteplovací soupravy s reflexními prvky, lyžařské kalhoty, termobundy, kalhoty a bundy do deště, legíny z biobavlny, mikiny, holinky, boty s kožíškem uvnitř a mnoho dalšího. Je perfektní, že Tchibo u dětské módy dbá především na bezpečnost a zdraví. Proto reflexní prvky na každém sportovním a outdoorovém kousku, proto ekologicky vypěstovaná bavlna, proto termo oblečení s podšívkami v problémových oblastech, a proto funkční detaily jako jsou jmenovky k vepsání dětského majitele, odepínací kapuce, dvojité klopy proti větru a stahovací gumy.

Foto: Tchibo

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení, doplňky, pánské oblečení a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu