Výprodej zimních bund a oblečení běží

Výprodej zimních bund a oblečení běží

6. ledna 2016, slevy, výprodeje, zima 2015, pánské zimní bundy, dámské zimní bundy, zimní bundy a kabáty, trenčkoty, Pull&Bear, Tally Weijl, Orsay, Zara, parka, kožíšek, pánské kabáty, dlouhé kabáty, prošívané bundy, péřové bundy

Sponzorované odkazy

Po-vánoční výprodeje jsou v plném proudu a rozhodně je na čase vzít je útokem. Zima už se nám pomalu ale jistě také probouzí, proto je nejlepší doba na to, zajímat se o zimní bundy a kabáty ve slevě. Zimní bundy s 40%, 50% nebo dokonce 70% slevou se rozhodně vyplatí. Na nic nemeškejte a hurá na nákupy!

Výprodej všude okolo

Zimní bundy výprodej zahájily již několik málo dní po Vánocích. Nyní na vás zajisté ještě několik kousků zbývá. A do jakých obchodů svojí trasu nasměrovat? Dalo by se říci, že, ať půjdete kamkoli, nikdy nešlápnete vedle. Ohromnými nápisy SALE se to ve výkladních skříních jen hemží. Takže už je jen na vás, jakému obchodu dáváte vy přednost. Jestli to bude vyloženě ženské Orsay, Mohito či Lindex, mladistvá móda značek Tally Weijl, Pull&Bear nebo Bershka, univerzální Zara, H&M, Reserved, Mango a spousty dalších. Všude jsou výprodeje!

Dámské zimní bundy a kabáty ve výprodeji

Dámy si budou moci v sekci dámská zimní bunda – výprodej pořídit opravdu krásné kousky. A ten výběr! Je libo krátké a delší péřové bundy s kapucí, nebo kožíšky z umělé kožešiny či prošívané bundy se cvoky? V nabídce jsou i trendy trenčkoty bez zapínání s opaskem a in kabáty z buklé s límcem. Zajisté si dámy letošní po-vánoční slevy nenechte ujít. Čeká toho na vás očividně spousta.

Slevy pánských zimních bund a kabátů

Pánské zimní bundy slevy také neminou! Pro ty mladší jsou tu na ukázku zlevněné bundy od Pull&Bear a pro vyzrálejší starší muže zase pro srovnání zimní bundy od Zary. Slevy na těchto pánských zimních bundách se pohybují okolo 50%, ale i to je podle mého názoru skvělé. Bundy za poloviční cenu se zajisté vyplatí. A výběr je, stejně jako u dámského sortimentu, také dosti široký. Pánové mohou volit mezi rovně střiženými trenčkoty nebo jsou tu v nabídce parky s kapsami, delší kabáty, prošívané bundy, větrovky s kapucí, kabáty s podšívkou z umělé kožešiny a mnohé další trendy kousky. Určitě si z tohoto výčtu nejrůznějších střihů pánských zimních bund vyberete.

Foto: Orsay, Tally Weijl, Pull&Bear, Zara

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu