Plesová sezóna je tu. Buďte její ozdobou!

Plesová sezóna je tu. Buďte její ozdobou!

10. ledna 2016, plesové šaty, společenské šaty

Plesová sezóna přichází a vy byste už měla přemýšlet o tom, jaké šaty si pořídíte. Než začnete vybírat, měla byste vědět, jaké jsou trendy pro tuto sezónu. Chcete být přece hvězdou večera, kterou nikdo nepřehlédne.

Jak vybrat šaty na ples?

Nejdříve se zamyslete nad tím, o jakou událost se jedná. Pokud je to slavnostní a prestižní událost, měla byste sáhnout po dlouhých šatech. U méně formálních akcí si můžete dovolit i krátký model. Myslete na to, že krátké šaty se hodí spíše pro mladou slečnu nebo ženu a nikdy nezapomínejte na to, že šaty nesmí být vulgární.

Šaty na ples volte i podle vaší postavy. Díky správnému výběru můžete zakrýt nedokonalosti a zvýraznit přednosti. Navíc pokud zvolíte správný střih, budete se v plesovkách cítit dobře a bude to na vás samozřejmě vidět. Jen se správnými šaty můžete opravdu zazářit. Dejte si proto na výběru opravdu záležet.

Foto: glamor.czFoto: glamor.cz

Šaty s krajkou si můžete pořídit za 2 690 Kč.

Plesové trendy pro rok 2016

Pro letošní plesovou sezónu se nebojte pořídit si jednobarevný model. Pokud se vám líbí vzorované kousky, nemusíte se jim vyhýbat, ale pro letošní sezónu vzory lehce ustupují do pozadí. Jestliže chcete být opravdu in, tak si kupte šaty lesklé a třpytivé. Čím více se budete lesknout, tím více bude vidět. Stříbrný, zlatý nebo bronzový lesk je přesně to, v čem budete letos za hvězdu na každém plese.

Pokud se jedná o typ šatů, tak se určitě vyhněte obrovských sukním s obručí. Tento kousek už nějakou dobu nepatří mezi trendy a navíc přidává kila. Spíše sáhněte po splývavých šatech. Pokud se chcete řídit nejžhavějšími trendy, vyberte si sukni s crop topem. Velmi hezky také vypadají šaty s jemnou krajkou nebo s kamínky. V módě se také stále drží šaty v antickém stylu.

Foto: glamor.czFoto: glamor.cz

Šaty v antickém stylu seženete za 2 540 Kč.

Jaké barvy volit?

Hitem sezóny jsou jemné odstíny. Světle růžová a zlatavé odstíny z vás udělají něžnou vílu. Chybu určitě nikdy neuděláte s černou barvou, ale je to trochu nuda. Takže se nebojte výrazných barev jako jsou rudá, safírová, modrá nebo zelená.

Úvodní obrázek: glamor.cz

Autorem článku je Nikol Havlatová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu