Protančete celou noc! Dámské plesové boty pro sezónu 2016

Protančete celou noc! Dámské plesové boty pro sezónu 2016

8. ledna 2016, plesové boty, plesové boty stříbrné, plesové boty zlaté, plesové boty na podpatku, dámské plesové boty, plesové boty na nízkém podpatku, lodičky

Sponzorované odkazy

Blíží se čas, kdy se muži mění v gentlemany a ženy v elegantní dámy v nádherných róbách. Plesová sezóna je tu a kromě dokonalých šatů, šperků, účesů a psaníček musíme my ženy myslet ještě na jednu velmi důležitou věc – plesové boty, ve kterých protančíme celou noc! Dnes se podíváme na kolekce tří oblíbených obuvnických značek. Představíme si plesové boty Humanic, Deichmann a Baťa, z jejichž široké nabídky lodiček si určitě vyberete ty své.

Plesové boty Baťa

Oblíbená značka bot Baťa letos u plesových bot vsadila na jednoduchou eleganci, která perfektně podtrhne každé šaty. Najdeme zde lodičky jemně zdobené třpytivými detaily v černé i stříbrné barvě. Pozornost poutají také černé lodičky na jehlovém podpatku prodlužujícím nohy s nápaditou aplikací v podobě stříbrné pásky zdobící špičku. Skvělou volbou budou také plesové boty na podpatku s páskem kolem kotníku, které Baťa nabízí ve více barevných variantách.

Deichmann společenské botky

Jestliže sháníte plesové boty stříbrné či zlaté, můžete se vydat do obchodů značky Deichmann, kde seženete lodičky v mnoha různých barvách. Nechybí samozřejmě ani klasika v podobě černých lodiček, které zaujmou zvoleným materiálem i zajímavým zdobením. Deichmann vás potěší i v případě, že nejste zrovna fanouškem vysokých jehel a hledáte plesové boty na nízkém podpatku. Ty zde najdete v mnoha elegantních variantách. Čekají tu na vás také lodičky s otevřenou špičkou v pudrově růžové a černé barvě, neotřelým dojmem pak působí lodičky se šněrováním.

Boty na ples Humanic

Toužíte-li být na plese nepřehlédnutelná a ráda vyčníváte z davu, budou pro vás jako stvořené lodičky Humanic. Vynikají nejen výškou podpatků, ale také třpytivými materiály a platformami. Pohledy všech dokáží přitáhnout také boty s designem hadí kůže, stejně tak zaujmete i v lodičkách se zebřím vzorem a krajkou. Zajímavou volbou pak mohou být lodičky v béžovo-černé kombinaci, nebo v sytě žluté barvě.

Foto: Baťa, Humanic, Deichmann

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv a lodičky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu