Rezervuj si trendy kousky Reserved

Rezervuj si trendy kousky Reserved

13. ledna 2016, Reserved, Reserved eshop, Reserved.cz, polská značka, dostupná móda, pánská móda, dámská móda, dětské oblečení

Sponzorované odkazy

Módní značka Reserved vznikla v 90. letech v sousedním Polsku. V dnešní době má stovky obchodů po desítkách různých zemí. K nám do České republiky se konkrétně dostává roku 2002 a její prodejny můžete navštívit v Praze, Brně, Plzni, Ostravě, Olomouci, Hradci Králové, Liberci, Teplicích, Karlových Varech, Opavě, Zlíně, Pardubicích a Frýdku Místku.

Už jen tento výčet měst v tak malém státě jako je Česko vypovídá o jedné z kvalit této značky. A zajisté se nemusíte děsit její domoviny. Značka Reserved patří mezi jedny z nejkvalitnějších dostupných značek u nás. Od roku 2009 ovládá tato společnost dokonce i další oděvní značky jako jsou například Mohito, House, Cropp Town či Sinsay. Její ambice jsou skutečně veliké a poznáte to i na jejím sortimentu.

Reserved umožňuje nakupování online

V dnešní době je velice populární nakupování online. A to skutečně všeho, včetně oblečení. V mnohých případech se tyto nákupy velmi vyplatí. Zboží naleznete na internetu mnohem levněji než v kamenných obchodech. Značka Reserved má také svůj eshop a to dokonce na české doméně. Jazyková bariéra ani nákup zboží tak není problém. Reserved eshop naleznete na Reserved.cz. Lze vybírat a nakoupit přímo v konkrétním obchodě či nechat si zaslat zboží na adresu. Reserved online umožňuje při objednávce nad 1 400,– Kč doručení kurýrní službou zdarma.

Reserved klub a jeho výhody

Některé z módních značek umožňují svým zákazníkům registraci do jejich klubu, čímž získají lidé mnoho skvělých výhod. Stejně tak je tomu i u značky Reserved. Jako členové Reserved klubu budete informování jako první o aktuálních módních trendech. Tím to ale nekončí. Díky speciální kartě sbíráte body při každém nákupu a za každých 2000 bodů získáte poukázku na 100,– Kč. Také dostanete o svých jmeninách a narozeninách přání a mimořádné slevy. Již od 6000 bodů získáte Deluxe status, díky němuž jsou k mání extra slevy na vybrané zboží, zdarma úprava zboží a extra first minute akce v první den sezónních výprodejů.

Foto: Reserved

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu