Povánoční výprodej kozaček je v běhu!

Povánoční výprodej kozaček je v běhu!

9. ledna 2016, kozačky, kozačky výprodej, kozačky dámské výprodej, zimní kozačky výprodej, dámské kozačky výprodej

Sponzorované odkazy

Vánoce jsou za námi a na řadu přicházejí velké slevy a výprodeje. Nastává ideální doba pro nákup zimních bund a obuvi v akci. Výprodej láká na dámské kozačky, jejichž ceny mnohdy klesají až o polovinu původní ceny.

Kozačky Baťa – tipy ze slev

V obchodech Baťa nalezneme v současné době poměrně široké zastoupení známých značek. Proto i výběr dámských kozaček je poměrně pestrý. Podívejme se na několik modelů, které aktuálně zakoupíme za velmi příznivé ceny.

Zdroj foto: Bata.czZdroj foto: Bata.cz

Online eshop nabízí výběr kozaček i z pohodlí domova. Členění v hlavním menu nám poskytne dvě kategorie – elegantní a neformální kozačky. Ale i přes lákavé pohodlí od stolu, je vhodné si kozačky zajít vyzkoušet přímo na prodejnu. Ze slev jsou v kurzu v lednu především zimní kozačky.

V nabídce je mnoho kozaček na podpatku. Díky trendu širokých podpatků je jejich nošení komfortní a zároveň stylové. Nezapomeňme však na oblibu podpatků úzkých (až jehlových). Letní sezóna 2016 uvítá boty do špičky a úzké podpatky, proto volbou takovýchto kozaček jistě uspějete i v následující sezóně.

Humanic kozačky ve výprodeji

Také v prodejnách Humanic pátráme po slevách na kozačky. Bingo! Ceny se lámou často v půli a lákají nás i na kousky, které bychom jistě oželely – ale jelikož jsme ženy, bereme tuto výzvu vážně. Proč neoživit botník originálním modelem za výhodnou cenu?

Zdroj foto: Humanic.netZdroj foto: Humanic.net

Internetové rozhraní Humanic je také poměrně přehledné. Hned na úvodní straně jsme vtažení do víru slev. Vybíráme z hodnot do 800, 1300 a 2000 korun. Kozačky jsou tu také na šněrováná a vysoké do půli lýtek. Tento styl ocení zejména sportovně založené povahy.

Zdroj foto: Humanic.netZdroj foto: Humanic.net

Ecco a Geox lákají na slevy

Akční ceny kozaček se také objevují na prodejních pultech značek vyzdvihujících funkčnost a kvalitu – třeba jako Ecco a Geox. Nicméně ani tyto aspekty nebrání značkám ve vytváření stylových kolekcí vhodných pro každodenní nošení. Kdo nás více zláká svou nabídkou? Ecco nebo Geox?

Zdroj foto: Geox.comZdroj foto: Geox.com

Úvodní obrázek: Geox.com

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii obuv, kozačky a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu