Mějte Valentýna s italským Brosway!

Mějte Valentýna s italským Brosway!

5. února 2016, Brosway, šperky, italské, chirurgická ocel, stříbro, Valentýn, dárek,

Sponzorované odkazy

Ačkoliv se to nezdá, Valentýn je už skoro za dveřmi. Pokud ještě nemáte vymyšlený dárek pro svou přítelkyni, maminku, babičku nebo někoho jiného, jemuž chcete pozorností říci, že ho máte rádi, možná naleznete inspiraci v tomto článku. Představím vám italské šperky značky Brosway, která nabízí všem svým zákazníkům několik ojedinělých zamilovaných designových kousků pro všechny ženy, jež se chtějí líbit.

Od Minuetto po Feeling

Šperky značka Brosway nabízí ve dvou materiálových zpracováních, a těmi jsou chirurgická ocel a stříbro. Pokud se na některém z klenotů nacházejí krystaly, pocházejí od rakouského výrobce broušeného křišťálového skla, od společnosti Swarovski. Třpytivé kamínky dodávají šperkům na výrazu a pompéznosti. Světlo odrážející se od krystalů zaujme každého.

Do jaké sekce značky Brosway tedy zavítat? Možností je ihned několik. Tak například kolekce s názvem Minuetto je inspirována barokním tancem. Představuje propletené srdce jako symbol splynutí a lásky, která by měla trvat věčně.

PRIVATE – Love Edition

Speciální kolekcí je PRIVATE – Love Edition, která se vyloženě hodí na svátek svatého Valentýna. Těmto privátním šperkům dominuje motiv zámku, který má tak trošku punk-rockový ráz. Srdce proděravěné klíčovou dírkou je perfektním objektem touhy, které drží tajemství a příběhy žen.

Frame minimalismus

Motivy zamilovaných srdíček se dají nalézt i v miniaturní kolekci Frame od značky Brosway. Přívěsky by vám svým provedením měly připomínat vibrace, kterými tluče skutečné srdce – symbol upřímné a dokonalé lásky.

Rever se Swarovski krystaly

Ze šperků z chirurgické oceli můžete na Valentýna vybírat i z dalších kolekcí. Doporučit vám mohu například Rever, kde naleznete ohromující náhrdelníky s krystaly Swarovski vyrobené ve dvou verzích – šperky z oceli a pozlacené šperky či kolekce Sparkling, Heartbeat, Romeo&Juliet a další.

Stříbrné šperky ve tvaru srdcí se nacházejí v kolekci Feeling, která představuje nalezení spřízněné duše, jenž nás činí šťastnými a naplňuje naše srdce. V kolekci Candy se zase naopak skrývá náhrdelník s několika barevnými krystaly vnořenými do srdce. Dalšími kolekcemi stříbrných šperků se zamilovanými vzory jsou Icons a Melody.

Foto: Brosway

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu