Oslavte Valentýn s Haladou - Valentýnský speciál Halada

Oslavte Valentýn s Haladou - Valentýnský speciál Halada

1. února 2016, dárky k Valentýnu, šperky, šperky Halada, valentýnská kolekce Halada

Sponzorované odkazy

Správná chvíle vyznat lásku se najde každý den. Pokud však patříte mezi ty zapomnětlivé nebo velmi vytížené, využijte k tomu alespoň den svatého Valentýna, nejromantičtější den v roce. Projevit lásku a náklonnost lze mnoha způsoby, ale jeden u žen zaboduje vždy – dárek na Valentýna v podobě šperku. Práci vám usnadní například šperky Halada. Tato značka totiž vytvořila speciální valentýnskou kolekci, která bude jednoznačně tou správnou volbou.

Nechte se svést nenápadnou elegancí

Celá kolekce zaujme především svou jemností a romantickými motivy, které ke dni svatého Valentýna neodmyslitelně patří. Nejedná se však pouze o klasická a nestárnoucí srdíčka různých tvarů a velikostí, ale také o čtyřlístky, velmi oblíbené znaky nekonečna i další zajímavé motivy. Ze všech však vyzařuje láska a náklonnost, kterou tak díky šperkům můžete snadno projevit i vy. Kolekce pak nabízí i možnost volby mezi různými materiály podle toho, který vaší ženě a vyvolené sluší nejvíce.

Šperky pro každou příležitost

Valentýnská kolekce šperků Halada je natolik různorodá, že zde můžeme objevit klenoty pro mnoho příležitostí. Z některých číší elegance již na první pohled a mohou být doplňkem pro vzácné příležitosti, jiné se naopak hodí pro každý všední den. Do druhé skupiny spadá například náramek Capolavoro z jemné vinuté kůže, který můžete zakoupit v mnoha různých barvách. Tento neobyčejný kousek zdobí uzávěr ve tvaru srdce s briliantem v růžovém, bílém nebo žlutém 18 karátovém zlatě.

Povězte to srdcem

Pokud si přejete, aby měla žena vašeho života vaše srdce stále u sebe, bude pro ni výborným dárkem k Valentýnu řetízek či náušnice s motivem srdcí. Rozhodnout se v tomto případě můžete mezi zlatem a stříbrem a vybrat tak ten materiál, který váš protějšek preferuje. Náušnice i řetízky se srdcovými přívěsky jsou velmi jemné, ženské a budou tak ladit s každou romantickou duší. Díky své univerzálnosti budou navíc perfektním doplňkem outfitu pro každou příležitost.

Foto: Halada

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu