Vyber si slevu na Budoir!

Vyber si slevu na Budoir!

17. ledna 2016, Budoir, slevy, výprodej, sales, eshop, dámské oblečení, taška přes rameno, zlevněné zboží, malé černé,

Sponzorované odkazy

Budoir eshop nabízí všem potencionálním zákaznicím, které ho navštíví, obrovský výběr nejrůznějšího módního zboží od všemožných značek. Na stránkách Budoir právě naleznete sortiment módních značek, o kterých jste možná do té doby neměli ani tušení. Mohu jmenovat například Karfil, Grace Gely, DIG Athens, Nizal, Original Vintage, H-era či Anna Veneti. Jedná se o počiny hlavně mladých evropských návrhářů, kteří se skrz Budoir eshop prosazují.

SALES2

Momentálně na internetových stránkách Budoir probíhají slevy a všude přítomný výprodej. Tato akce je nazvaná velice výstižně a to SALES2. Nejde tedy jen o tak obyčejné slevy. Zde jsou výprodeje dosahující dvojích dimenzí. Když se u takovýchto originálních módních kousků sníží cena alespoň o 30%, už to je pro všechny zákaznice velmi atraktivní krok.

Výprodej oblečení a módních doplňků

A na jaké zlevněné zboží se lze těšit? Módní nováček Nizal stahuje ceny dolů u svých typických asymetrických kousků, jakými jsou trička, vzorované legíny a jeden model trendy malých černých společenských šatů. Grace Gely se zase rozparádila na svém nevšedním oblečení, jako jsou plisované sukně, topy a šaty, dlouhé vesty až ke kotníkům, odvážné šaty a crop topy či tašky přes rameno z korku.

Tím ale zlevněná nabídka na Budoir nekončí. Pokud se rády utápíte v minulosti, velice pěkné kousky s ještě hezčími slevami nabízí Original Vintage. Vzorované šaty a košile podle stylu 70. let či tartanové sukně, šaty v denimové barvě a vypasené košile z osmdesátek.

Extravagantní kousky představuje H-era a nabízí například červené šaty bez rukávů zlevněné ze 124 na 99 euro či oversized saka zlevněné ze 108 na 86 euro a druhý ze 148 na 118 euro. Všechny tyto modely jsou skutečně ojedinělé a nevšední.

Abych nezapomněla na všechny značky ve výprodeji, budu jmenovat značku Karfil, od které jsou zlevněné trendy pončo s třásněmi a vínový klobouk. Od značky DIG Athens můžete s výraznou slevou zakoupit košile, čepici, svetry a tričko. Vše s určitým nádechem mladistvé bezstarostnosti.

Foto: Budoir

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu