Luxusní vlasová kosmetika Kérastase je tu pro vás

Luxusní vlasová kosmetika Kérastase je tu pro vás

13. ledna 2016, vlasová kosmetika, kérastase

Která žena by nechtěla mít krásné, zdravé a lesklé vlasy? Ne každé ale má to štěstí, že takové vlasy má. Naštěstí tomu můžete pomoci používáním kvalitní vlasové kosmetiky značky Kérastase. Ať máte s vlasy jakýkoli problém, u této značky najdete řešení.

Kde se vzala značka Kérastase?

Značka Kérastase Paris byla založena v roce 1964. Představuje symbol luxusu, modernosti a jedinečnosti. Už více než 50 let je technologickou špičkou v péči o vlasy a vlasovou pokožku. Všechny výrobky jsou dermatologicky testovány. Značka Kérastase má 12 specifických řad. Každá řada se zaměřuje na určitý typ vlasů. V nabídce najdete produkty na vlasy suché, poškozené, vlasy s lupy, mastné vlasy, barvené a další. A nezapomnělo se ani na muže, pro které existuje speciální řada s názvem Homme.

Od šamponu po tužidlo

V nabídce značky Kérastase najdete všechny produkty – šampony, kondicionéry, péči o vlasy i vlasový styling. Péče o vlasy nabízí různé masky nebo oleje pro zdravý vzhled. Vlasový styling zahrnuje laky na vlasy, tužidla, vosky nebo gely.

foto: paradivka.czfoto: paradivka.cz

Masku na barvené vlasy můžete koupit zde za 689 Kč.

Elixir Ultime, foto: paradivka.czElixir Ultime, foto: paradivka.cz

Kde koupíte výrobky značky Kérastase?

Produkty této značky si můžete zakoupit na novém webu www.paradivka.cz. Stránky mají krásný design a jsou přehledné, takže na nich během pár vteřin najdete přesně to, co potřebujete. Kromě toho veškeré výrobky, které najdete na webu jsou skladem a po objednání vám budou dodány velmi rychle. Jestliže si chcete koupit hned několik kousků, bude se vám jistě hodit fakt, že za nákup nad 1000 Kč nebudete muset platit dopravu. V případě jakýchkoli dotazů se můžete na e-shop paradivka.cz obrátit prostřednictvím e-mailu, telefonicky či přes chat na stránkách, což je nejpohodlnější a nejrychlejší varianta.

Na webu také najdete triky a rady. Dozvíte se, jak se o vaše vlasy starat a naopak čemu se vyhnout, aby se vlasy nepoškodily.

Úvodní obrázek: paradivka.cz

Autorem článku je Nikol Havlatová. Článek najdete v kategorii kosmetika, vlasová i tělová a vlasy a účesy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu