Jak vypadá luxus v erotice? Hlasové i dotykové senzory.

Jak vypadá luxus v erotice? Hlasové i dotykové senzory.

11. ledna 2016,

Pryč jsou doby, kdy byly erotické hračky tabu. Dnes jsou vítanou pomůckou nejen pro ty, kteří zrovna nemají partnera, ale i pro páry, které si chtějí zpestřit svůj sexuální život. Máte ale dobrý přehled o tom, jaké všechny vychytávky dnes můžete mít doma?

Podívejme se třeba na takovou klasiku, jakou jsou vibrátory. Už je většinou mají doma i naše maminky, které ještě před deseti lety možná tvrdily, že dostat něco takového od manžela k Valentýnovi, podají žádost o rozvod. Možná jste ale nevěděli, kam až se se dostal technický pokrok, co se těchto diskrétních pomocníků týče…

Jak mít dokonalý erotický zážitek i bez dokonalého partnera?

Možná se vám nezdá úplně přirozené uprostřed vzrušujícího dráždění najednou muset mačkat tlačítka na „přístroji“ a hledat, jaký režim by vám teď nejvíc vyhovoval. Zřejmě mělo stejný názor i mnoho jiných žen, kterým se odborníci na rozkoš snažili udělat radost. Například u společnosti Loveo najdete luxusní vibrátory ovládané hlasem, dotykem i teplotou. Jak to funguje? Jako kdybyste s sebou v posteli měli toho nejvnímavějšího a nejcitlivějšího partnera, který je schopen reagovat na vaše vášnivé vzdechy, vzrušené pohyby i extází zvýšenou teplotu tak, aby vám přivodil ještě větší rozkoš.

Jak posunout domácí milování na vyšší level?

Říkáte si, že je váš protějšek dostatečně pozorný na to, abyste potřebovala hlasem ovládaný vibrátor či jinou hračku? A už jste vyzkoušeli, jak na to váš miláček reaguje? Překvapivě mnoho mužů velmi vzrušuje, když vidí svou ženu při onanii. Elegantní moderní vibrátory mohou udělat vašemu partnerovi velkou radost. Můžete je propojit s orálními i jinými orgiemi a zpestřit tak někdy stereotypní domácí sex, který vás už překvapí jen málokdy.

Jste příliš stydlivá na to, abyste se projevovala při milování nahlas? Vyzkoušejte vibrátory ovládané dotekem. A jestli si například rádi hrajete na netýkavku a lichotí vám, když vás partner musí dlouho rozvášňovat a být vytrvalý, i když se odmítáte projevit, mohou vás velmi potěšit vibrátory reagující na vnitřní tělesnou teplotu.

V každém případě myslete samy na sebe. Nemá smysl se nutit do něčeho, na co nemáte chuť. Ale představte si ty vzrušené jiskřičky v očích vašeho partnera, když mu navrhnete něco takového. Nevíte jak na to? Nápady na zpestření vašich radovánek můžete najít v magazínu Loveo.

Autorem článku je Marek Maťovka. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu