Outdoor street kolekce NikeLab ACG Holiday 2015

Outdoor street kolekce NikeLab ACG Holiday 2015

21. ledna 2016, outdoorové oblečení, outdoorové kalhoty, outdoorové bundy, street oblečení, Nike

Sponzorované odkazy

Snad každý z nás zná značku Nike. Tato značka se zapsala do podvědomí především jako sportovní značka s vysokou kvalitou a funkčností. Oblečení a doplňky Nike jsou elegantní a moderní, a proto se dobře nosí!

V sortimentu od značky Nike dnes můžete vybírat od sportovních triček, kalhot, bund až po obuv a doplňcích určených, jak pro fitness a běhání nebo jen tak na procházku do města. Vyberou si všichni napříč věkovými kategoriemi i nováčci či profesinálové sportu.

Outdoor street do deště a plískanic

Novou kolekci má na svědomí ředitel pro design NikeLab Jarrett Reynolds a jeho práce jde ruku v ruce s předešlými kolekcemi a splňuje tak vysokou záruku kvality. To je recept stojící za úspěchem této světoznámé značky již od 70. let, kdy Nike vznikl. V ACG Holiday 2015 naleznete funkční outdoorové sportovní oblečení, s moderními prvky tzv. pouličního stylu, které vás ochrání před mrazem, větrem a deštěm.

Kolekce plná inovací

Designéři se zaměřili na propojení stylu a funkčnosti. Výsledkem je bunda NikeLab ACG 2-in-1 Long Bomber Jachet, jež svého majitele dokonale ochrání před sychravem a deštěm. Během sportování pak umožní bundu sundat a díky systému popruhů ji využít jako batoh k nákupu ze supermarketu. Výrobci mysleli na vše a do bundy včlenili kapsy na cokoliv – od klíčů, přes mobilní telefon, až po krokoměr.

Flyknit Lupinek SFB

ACG Holiday 2015 rovněž představuje outdoorovou obuv Flyknit Lupinek SFB, u níž designéři zvolili kombinace vodotěsné kůže a voděodolného materiálu Flyknit. To zaručuje teplo a zároveň prodyšnost. Paměťová pěna kolem kotníku poskytuje dostatečné pohodlí bez omezení pohybu. Kvalitní podrážka je vyrobena ze směsi lepkavé a tvrdé pryže, díky níž odpadá starost se zasněženými a namrzlými chodníky a nehodami na nich.

Sečteno a podtrženo: Nike sám o sobě zaručuje kvalitní a funkční výrobky i líbivý vzhled, což ocení mnozí příznivci značky. Nelze pochybovat o tom, že se nová kolekce jejím tvůrcům jednoznačně vydařila. Zimní kolekce NikeLab ACG Holiday 2015 je v prodeji od 3. prosince loňského roku v obchodech a na webových stránkách Nike.com.

Zdroj foto: Nike

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii obuv, módní značky a návrháři, pánské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu