Zábavná Sesame street s Pumou - kolekce jaro a léto 2016

Zábavná Sesame street s Pumou - kolekce jaro a léto 2016

11. března 2016, Puma, Puma x Sesame street, Sesame street, Sezame, otevři se, Sezame, pojď si hrát, sportovní oblečení, sportovní móda, dětská sportovní móda

Sponzorované odkazy

Po spolupráci s tak věhlasnými značkami, jakými jsou Alexander McQueen či MiharaYasuhiro, přichází jedna z předních sportovních společností Puma s dalším zajímavým partnerstvím. Tentokrát se však nejedná o renomovaného návrháře, ale připojila se k ní organizace Sesame street, kterou u nás známe spíše pod názvem Sezame, otevři se nebo Sezame, pojď si hrát. Výsledkem je tak hravá a barvami zářící dětská kolekce inspirovaná právě postavičkami z této show.

Možná si i vy vzpomenete na oblíbené postavičky Ernieho a Berta, Big Birda nebo Elma, které můžete v kolekci Puma x Sesame Street vidět na dětských botách i oblečení. Přestože je tento televizní seriál starší než 45 let, děti baví svou kombinací vtipu, hudby a nových informací stále a tato kolekce je toho jasným důkazem.

Ikonické modely bot ve stylu Sesame Street

Kolekce Puma x Sesame Street nadchne nejen děti svými ikonickými modely bot, které v tomto případě zdobí právě oblíbené postavičky. Děti od 1 do 12 let se tak mohou procházet v modelu PUMA Suedese a vybrat si jedno ze čtyř různých provedení. Na jednom z modelů se na vás bude dívat červený Elmo, z druhého vykukuje modrý Cookie Monster, na dalším vidíme zeleného Oscara the Grouch a na posledním z modelů nemohou chybět nerozluční Bert a Ernie. Děti budou tyto postavičky těšit i na modelu Basket Classic, běžeckou klasiku PUMA ST Runner zase oživují vykulené oči a milý úsměv. Pro úplně nejmenší děti od tří měsíců do jednoho roku pak sportovní značka Puma přichystala i kojenecké botičky.

Sportovní móda se Sesame Street

Oblíbené postavičky se však neusadily pouze na botách, ale zdobí i oblečení jako teplákové soupravy, trička, šortky i mikiny pro kluky i holky. Taktéž se mohou děti těšit na spoustu doplňků z této kolekce, kde nechybí batohy, vaky na hračky či lahve na pití, které mohou děti využít při hraní s kamarády i ve škole. Jakýkoli kousek z kolekce můžete zakoupit na www.puma.com, některé z kousků budou k dostání v prodejnách A3Sport.

Foto: PUMA

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu