Výprodej společenských šatů do 1 000 Kč

Výprodej společenských šatů do 1 000 Kč

24. ledna 2016, společenské šaty, výprodej, do 1 000 Kč

Sponzorované odkazy

Téměř každá z nás jednou za čas vyrazí na nějakou společenskou akci, ať již na ples, večírek, svatbu, promoci, či do divadla. Jedinečné momenty si zaslouží i vhodný společenský oděv.

Našli jsme pro vás tipy na společenské šaty za přijatelné ceny, které nezruinují vaši peněženku. Aktuální četné výprodeje nabízejí pestrou škálu krásných kousků, z níž si vybere každá. K mání jsou krátké, dlouhé, krajkové, se štrasem, flitry a aplikacemi. Můžete vybírat z široké nabídky pro různé příležitosti a dle svého vkusu.

Volba vhodných šatů

První, co každého upoutá, je barva šatů. Pečlivě tedy vybírejte takovou barvu a odstín, který koresponduje s vaší pletí a vlasy. Při výběru šatů myslete i na jejich délku a vždy je zkoušejte s obuví, kterou chcete na akci nazout. Předejdete tak roztržení šatů při přišlápnutí a třeba i nechtěnému pádu.

Buďte svůdná

Využijte svých předností a vystavte svůj pěkný dekolt! Sáhněte po šatech s korzetovým šněrováním. Pro malé postavy stylisté doporučují dlouhé šaty, jež prodlouží postavu. Majitelky štíhlých nohou naopak mohou klidně vyrazit v šatech ve zkrácené délce a vystavit na odiv své nožky.

Šaty do 500 Kč

Na TrendyModa.cz najdete jemné růžové šifonové šaty s kamínky za 490 Kč a béžové plesové šaty se zlatými flitry koupíte na DamskeTrendy.cz také za 490 Kč. Mentolové plesové šaty s výšivkou nabízí Trendy-obleceni.cz a vyjdou rovněž na 490 Kč.

Šaty do 1 000 Kč

Krajka hraje prim

Krajkové šaty jsou vhodné na všechny společenské událostí. Je to klasika, která letos frčí. V dlouhých šatech s krajkovou aplikací prostě nemůžete udělat chybu. Všechny modely dlouhých šifonových šatů s krajkou zakoupíte na Trendy-obleceni.cz. Můžete vybírat z několika barev. Vše do 1000 Kč.

Netradiční modely

Jste odvážná a můžete se pochlubit dokonalou postavou? Zkuste sáhnout po netradičních modelech, ve kterých budete za hvězdu. Dámské společenské šaty bez ramínek v růžové a v šeříkové barvě značky Melrose za 890 Kč zakoupíte na Pontustextil.cz. Růžové šaty se sexy řešenou sukní na vás čekají za 590 Kč v eshopu Trendy-obleceni.cz.

Zdroj foto: TrendyModa.cz; DamskeTrendy.cz; Trendy-obleceni.cz; Pontustextil.cz

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, slevy a výprodeje a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu