Tajemství aktivity s F&F Active Jaro/Léto 2016

Tajemství aktivity s F&F Active Jaro/Léto 2016

14. února 2016, F&F, F&F Active, kolekce jaro/léto 2016, sportovní oblečení, oblečení do posilovny, sportovní obuv, tenisky, vzory, neonové barvy, nová kolekce, sport, sportovní outfit

Sponzorované odkazy

Pokud vám novoroční předsevzetí ZAČÍT CVIČIT vydrželo až doteď, gratuluji! Pro všechny z vás je tu Active kolekce jaro/léto 2016 od F&F. Na pultech obchodů ji můžete zakoupit ale už teď, takže hurá do toho.

V dnešní době se při sportovních aktivitách oblečení nebere na lehkou váhu. Mnohdy se jedná o jednu z nejdůležitějších věcí. Pokud se totiž chcete při cvičení cítit dobře a pohodlně, vkusný outfit vám k tomu může dopomoci. Nejenomže budete vypadat dobře, ale podpoříte tím i své sportovní výkony. S dobrým pocitem roste sebevědomí a odhodlání, které je při cvičení snad nejdůležitější. Nezáleží totiž ani tak na tom, kolik toho zvládnete a za jakou dobu. Dobré je být o tom přesvědčen.

Nová sportovní kolekce F&F Active

Nová sportovní kolekce F&F Active přináší sportovní oblečení, obuv a doplňky pro muže i ženy. Opravdu vkusné módní kousky hrají všemi barvami. Neonové odstíny se při sportovních aktivitách totiž velmi vyplácí. Nejvíce je například oceníte při běhání. Nyní, kdy se ještě pořád brzy stmívá, vás díky neonovým prvkům bude na ulici mnohem lépe vidět.

Oblečení do posilovny

Vzorované oblečení se dneska hojně obléká především při indoorových sportech, ale nejen u nich. Pokud chodíte do posilovny, tak geometrické a abstraktní vzory či jiné potisky určitě přivítáte. Nejenom proto, že je to velice trendy, ale i proto že vás navodí do té správné nálady. Při kombinaci vzorovaných kousků se můžete i pobavit.

Výrazným prvkem jsou ve sportovní kolekci F&F Active i rozmanité střihy. Topy na ramínka, legíny, krátce střižené crop topy a hluboké průramky na zvýraznění zpevněných rukou. Zde je očividně myšleno na všechno.

Sportovní tenisky F&F

V kolekci naleznete i několik druhů extra měkkých tenisek s gumovými podrážkami. Nejoblíbenější model sportovních bot nabízí F&F v nejrůznějších barevných kombinacích. Je libo korálově růžové, černé, lila či limetkové tenisky? Volba je jen na vás.

Foto: F&F

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu