Nesmrtelné džíny - Levi´s a spol.

Nesmrtelné džíny - Levi´s a spol.

27. února 2016, džíny, pánské džíny, dámské džíny, džíny levis, džíny diesel

Sponzorované odkazy

Nedáte dopustit na nadčasové džíny? Na celém světe snad není používanější látky na výrobu kalhot než džínovina (denim). Rozhlédnete-li se kolem sebe, téměř každého uvidíte v riflích. Denim je prostě základní součástí každého šatníku.

Levi Strauss & Co.

Málokdo ví, že dnes vysoce ceněná a používaná tkanina prošla velkým vývojem. Původní džíny si nechal v roce 1873 v USA patentovat Levi Strauss jako pracovní kalhoty pro zlatokopy. Džíny byly původně šité ze stanové látky.

Džíny Levi Strauss & Co. se dnes prodávají ve více než 110 zemích po celém světě.

Klasické rifle se osvědčily jako oblečení pro volný čas. Nosí se dosud.Klasické rifle se osvědčily jako oblečení pro volný čas. Nosí se dosud.

Diesel

Diesel je inovativní módní značka, která od svého vzniku v roce 1978 zažívá neskutečný boom. Zakladatel značky, Renzo Rosso, prestiž své značky stavěl na filozofii vášně, sebevyjádření a velké individualitě. Diesel není jen oblečení a denim: Je to životní styl.

Dámské džíny

V dámské kolekci džínů najdete všechny styly a střihy od bokových přes slim po bootcut.

Je čas na nový kousek?

Vybírejte ty pravé džíny s ohledem na vaši postavu. Hravě tak můžete zakrýt případné nedostatky. Pokud jste plnoštíhlá, nepořizujte si džíny s přehnanými detaily, které přitáhnou pozornost na problémové partie. Mějte na paměti, že nízko posazené kapsy hýžďové partie opticky zvětšují, džíny bez kapes lépe sedí štíhlým ženám. V případě širších boků sáhněte po rovně šitých nohavicích. A máte li chlapeckou postavu, tak bokové kalhoty jsou pro vás ty pravé. Džíny do pasu naopak zakryjí větší bříško a nohy opticky prodlouží vyšší pas.

Módní stylisté doporučují kupovat o číslo menší džíny, protože přidaný streč do tkaniny způsobí časem vytahání látky.Módní stylisté doporučují kupovat o číslo menší džíny, protože přidaný streč do tkaniny způsobí časem vytahání látky.

Pánské džíny

Ani pánové nepřijdou zkrátka a dnes mohou vybírat z nepřeberného množství barev a střihů.

Záruka kvality

Vždy sáhněte po ověřených značkách džínů. Pravý modrý denim se totiž často imituje levnějším způsobem výroby. Ten pravý je po líci barvený a po rubu režný. Za kalhoty sice dáte více peněz, ale radost vám budou dělat určitě o dost déle, než jejich napodobeniny. Se značkovými džínami od Levi Strauus & Co a Diesel neuděláte chybu.

Úvodní foto: KrisKrüg/Flic­kr.com; Další zdroj foto: Levi.com; Diesel.com;

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, ostatní, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu