Šik i pro všední dny - šperky od H&M

Šik i pro všední dny - šperky od H&M

20. února 2016, H&M, eshop H&M, šperky

Sponzorované odkazy

Kolekce značky H&M nás lákají na trendy modely, limitované edice a stálé rozšiřování sortimentu. Mezi oblíbené produkty se rychle zařadily šperky a další doplňky. Šperky H&M lze využít pro mnohé příležitosti, ale především velmi snadno zkombinovat s oblečením této populární značky. Možná i to je jedním z cílů – přenést módní oblečení a doplňky do ulic. Přimět všechny z nás k zamyšlení nad tím, jak se oblékáme a jak chceme působit na ostatní. Mohou nám k celkovému stylu dopomoci šperky?

Každá módní etapa si nese své oblíbence. Šperky se objevují po celá staletí, pouze se drobně modifikují. Někdy dostává přednost minimalistické pojetí, jindy se kocháme nad mohutnými šperky. H&M nabízí obě varianty. Je pravdou, že trend se poslední dobou ubírá spíše k mohutným šperkům, ale jarní sezóna 2016 se nezadržitelně blíží a možná nás dost překvapí.

Šperky značky HMŠperky značky HM

H&M šperky a oblečení

Proč nakupovat šperky současně s oblečením? Protože celý outfit dokonale vyladíme v jeden okamžik. Vyvarujme se předem plné šperkovnici, z které ale šperky nevyndáváme, protože se nám k ničemu nehodí. Přemýšlejme nad nákupy systematicky a užívejme si možnosti snadné kombinace šperků a oblečení. Módní návrháři značky H&M dobře vědí, jak své kolekce vytvářejí a jak veškeré kousky vzájemně kombinovat. Jako inspirace nám mohou posloužit ofiliální stránky HM.cz, kde se nachází i eshop.

Nepřehlédnu ani balení náramků na ruku imitující perly v několika barevných odstínech. Jistě vás potěší výprodejová cena nesoucí pod svými křídly „více kousků za jednu cenu.“

Náhrdelník, 399 Kč; Balení náramků, 179 KčNáhrdelník, 399 Kč; Balení náramků, 179 Kč

Eshop H&M jako inspirace

Podívejme se na několik typů šperků z eshopu. Vybíráme mezi náhrdelníky, náramky na ruku, náušnicemi a prsteny. Brzy si všímám využití kamenů v kolekci. Vypadají sofistikovaně a poměrně originálně. Zakoupit s nimi můžeme celé sady.

Sada šperků, 349 KčSada šperků, 349 Kč

Lákají mne také minimalistické náušnice a náhrdelníky. Mnohé mi připomínají geometrické tvary, které byly pouze přeneseny z papírového náčrtku a zhmotněny ve šperku.

Šperky H&M perfektně dotvářejí kolekce značky a tvoří onu pomyslnou třešničku na módním dortu pro každý všední den.

Zdroj fotografií: HM.cz

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu