Aktuální kolekce Humanic - Rich Girl a Aspen právě v prodeji!

Aktuální kolekce Humanic - Rich Girl a Aspen právě v prodeji!

1. prosince 2010, Rich Girl, Aspen, lodičky, páskové sandálky, kozačky, sněhule, válenky, Humanic, punčošky, rukavice, módní doplňky, čepice, kabelky, psaníčka, náhrdelník, náramek, šála, návleky, ponožky, zimní boty, boty Humanic, levné boty

Sponzorované odkazy

Společnost Humanic zařadila do své aktuální kolekce další dvě podkolekce, které jsou plné stylových modelů jak na taneční parkety, tak na procházky a brodění se sněhovými závějemi. Pojďme si je v dnešním článku představit. První kolekce dostala název „Rich Girl“, druhá „Aspen“. Obě jsou svým označením charakteristické. Podíváme se nejen na modely bot z těchto kolekcí, ale také na další módní doplňky v podobě kabelek, psaníček, punčocháčků, rukavic, čepic i nějakých těch šperků.


Rich Girl lodičky

V podkolekci Rich Girl najdete modely lodiček, a to jak se špičkou otevřenou, tak i se špičkou zavřenou. Kromě těchto dvou typů můžete vybírat lodičky podle použitého materiálu, jako je semiš, kůže nebo lakovaný materiál. Vybrat si tu můžete odičky na stylové platformě, stejně tak jako modely bez ní. Liší se i výška nabízených podpatků. Nabídka lodiček „Rich Girl“ od Humanic osloví dámy, které zimní sezónu rády protančí na plesovém parketu. Zaujmout vás může i unikátní a stylový model lodiček na širším podpatku v moderním zvířecím potisku.


Rich Girl páskové sandálky

Kromě výběru z lodiček najdete v podkolekci „Rich Girl“ Humanic také nabídku elegantních, různě barevných páskových sandálku. Vášnivá budete v páskových sandálcích barvě červené, elegantní v klasické černé, stylová v starorůžové a třpytit se můžete v sandálcích zlatého odstínu. Exkluzivní a naprosto moderní jsou pak páskové sandálky kotníčkové.


Rich Girl módní doplňky

Kromě modelů obuvi si z podkolekce „Rich Girl“ můžete koupit také accesories, neboli módní doplňky. Z nich to jsou například různě barevná plesová psaníčka do ruky, sexy vyšívané punčošky, vkusné náhrdelníky a vytříbené náramky.


Aspen sněhule

Druhou aktuální podkolekcí je kolekce s všeříkajícím názvem „Aspen“ od Humanic. Jako první si tak představíme modely obuvi „snow boot“ neboli stylové sněhule. Určitě si pamatujete, jak jsme je jako malé nechtěly nosit. Teď si je s nadšením kupujeme, abychom v zimě nemrzly a přitom vypadali pořád úžasně. A to s těmito „Aspen sněhulemi" z butiků Humanic budete. Jsou spíše sportovní, avšak je s klidem v dnešní době můžete kombinovat i s elegantními kousky z vašeho šatníku. I z této nabídky můžete vybírat podle tvaru obuvi, použitého materiálu či různého zdobení.


Aspen kozačky

Kromě bot do sněhu si z módní řady Aspen můžete pořídit i stylové kozačkyv nebo válenky do města. Mnoho z nich je apartně dozdobeno kožešinkou. Co se barevného složení týče, jsou „kozačky Aspen“ většinou v barvách naturálních a přírodních. Obout si je můžete do města, na procházky, do práce i s kamarádkou na kafe. Jsou pohodlné, praktické, teplé a navíc dobře vypadají. Co víc si od zimních botiček přát.


Aspen módní doplňky

Nakonec si i z této linie můžete pořídit několik zimních módních doplňků a to v podobě elegantních i sportovnějších kabelek přes rameno, teplých ponožek, vkusných punčošek, chlupatých návleků, rukavic, kožešinové čepice i kožešinové šály.


Společnost Humanic nabízí i tentokrát stylové modely obuvi a módních doplňků v různé cenové relaci. Nenechte si ujít modely Rich Girl a Aspen ani vy. Zazářit v nich můžete jednoduše na plese i na horách. S nákupem v buticích Humanic prostě zabijete několik much jednou ranou.

Autorem článku je Lenka K.. Článek najdete v kategorii kozačky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu