Vyzkoušej kosmetické trendy od H & M

Vyzkoušej kosmetické trendy od H & M

22. února 2016, kosmetika, H&M, H&M Beauty, jarní léčení, pleť, líčení, beauty trendy, make-up

Sponzorované odkazy

Nová sezóna si žádá nejen nové oblečení, ale také nové kosmetické produkty. A protože už jaro není v nedohlednu, ale pomalými krůčky se k nám blíží, přichází i značka H & M s kosmetickou řadou, která koresponduje s jarními tóny a náladou. Nechybí v ní dekorativní kosmetika ani potřebné produkty k péči o vlasy či ke zdobení nehtů. Především ale zaujme nádhernými a trendy odstíny. Začněte i vy jaro s jemnými barvami a zdravými vlasy, krása je na dosah!

Zapomeňte na líčení tmavými rtěnkami, laky na nehty i silné černé linky, blíží se jaro, které s sebou přináší jemnou paletu barev a méně make-upu, tedy i méně práce. Dokonalým základem, který některým ženám k perfektnímu vzhledu stačí, je krásná pleť. Pokud k vám byl příroda v tomto směru trochu skoupá, vyberte si některý z make-upů, které H&M nabízí. Rozhodnout se můžete mezi tekutým a kompaktním, všechny však můžete zakoupit v mnoha odstínech tak, aby vám a vaší pleti bezvadně padly.

Zaměřte se na obočí

Trend výrazného obočí pokračuje! Tenké linky jsou pasé a v módě je přírodní, ale samozřejmě stále upravené obočí. To můžete zvýraznit pomocí tužky na obočí, kterou volte o odstín tmavší, než jsou vaše vlasy, dodáte mu tak šmrnc. Tužka z nabídky H & M má navíc na druhém konci štěteček, kterým jednotlivé tahy tužkou krásně spojíte.

Jakou barvu očních stínů zvolit? Nude!

Ani barevné oční stíny se letos netěší, alespoň co se nabídky H&M týče, velké oblíbenosti a Beauty řada vsadila spíše na nude odstíny béžové a hnědé. Určitě najdete několik krásných tónů v paletce devíti tónů očních stínů, která obsahuje jak sametově jemné, tak i lehce třpytivé barvy. Kromě klasických stínů však v nové řadě najdeme i stíny krémové v krásných a intenzivních barvách, které po zaschnutí vytvoří dojem hedvábně jemného pudrového stínu.

Vsaďte na zdravé vlasy a nenápadné nehty

Jaro je svěží a krásné a přesně takové by měly být i vaše vlasy. S tím vám může pomoct i multifunkční sprej na vlasy H&M, který je oddělí, vyživí a navíc přidá dokonalý lesk. Pokud přemýšlíte, jaké trendy budou v nové sezóně vládnout lakům na nehty, pak pro vás má H&M odpověď. V tomto směru panuje jednoduchost v podobě zemitých tónů, světle růžové a béžové.

Foto: H&M

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii kosmetika.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu