Ulov si stylovku za poloviční cenu - na Nila.cz!

Ulov si stylovku za poloviční cenu - na Nila.cz!

25. února 2016, stylová móda, dámská móda, Nila, slevy

Sponzorované odkazy

NILA.cz je netradičním obchodem s originálními bytovými doplňky a etickou módou. Veškeré módní zboží je vyrobené z ekologických materiálů za spravedlivých pracovních podmínek. Na své si zde tak přijdou vegani či zastánci biokosmetiky a FairTrade produktů. Kolekce NILA můžete zakoupit online, nebo osobně v kamenné prodejně v NILA store v Praze.

Začátky Nila

Za vznikem této značky stojí manželé Eva a Pavel Urbanovi. Eva, původem právnička, vyměnila stereotypní práci v advokátní kanceláři za tvůrčí činnost ve fashion odvětví. Současně bojuje proti dětské práci a za návrat k pomalejšímu životnímu stylu. Pavel veškerý svůj čas věnuje rozvoji NILA a výrobě designových doplňků. Dnes tým NILA tvoří celkem sedm mladých lidí.

Sortiment Nila

Milujete cestování a chcete si atmosféru exotických dálek připomínat po celý rok? Stylový marocký taburet v moderních barvách je krásným doplňkem každého interiéru. Taburetem zcela jistě překvapíte návštěvu, kterou tentokrát neposadíte na fádní a obyčejnou židli.

Marocký taburet je vyroben z kvalitní kůže. Zlatý a stříbrný taburet je vhodnou volbou pro vegany.Marocký taburet je vyroben z kvalitní kůže. Zlatý a stříbrný taburet je vhodnou volbou pro vegany.

Neokoukané kousky

Chcete oživit svůj byt kouskem, který se jen tak neokouká? Vybavte svoji kuchyni stylový novým nádobím, či dopřejte podlaze nový kabát. Nezapomínejte na doplňky. Na detailech záleží! Vhodně zvolené doplňky jsou třešničkou na dortu a dodají interiéru ten správný šmrnc. Vybírejte v sekci BYDLENÍ na NILA.cz.

Chcete doplnit svůj šatník o nový kousek a zároveň nechcete, aby byl vidět všude kolem u jiných? Doporučujeme vám unikátní ručně šité boty. Každý pár je neopakovatelný a originální. Botky jsou k mání ve velikostech 36–43.

Tím však nabídky NILA nekončí. Zkrášlit se můžete ručně vyráběnou kosmetikou, ochutnat kvalitní čokoládu nebo si zpříjemnit večer nad právě uvařeným šálkem čaje. To vše z dílny NILA.

Zdroj foto: Nila

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu