Buďte trendy s NEW YORKER kolekcí pro JARO/LÉTO 2016

Buďte trendy s NEW YORKER kolekcí pro JARO/LÉTO 2016

26. února 2016, New Yorker, kolekce jaro/léto 2016, trendy, Fishbone, Fishbone sister, Censored, Smog, Amisu, plavky, květinové vzory, etnické vzory, denim, třásně, boho, kolová sukně, oblečení pro mladé

Sponzorované odkazy

I když se vám může zdát, že teplá sezóna je v nedohlednu, módní značka New Yorker je už připravená s kolekcí jaro-léto 2016. Po-vánoční výprodeje již pomalu končí a je na čase dát na pulty obchodů něco nového. Pokud chcete zjistit, jaké budou letos trendy, malou ochutnávku vám může nabídnout právě kolekce New Yorker.

Fishbone

V mladistvé kolekci Fishbone naleznete oblečení, obuv a módní doplňky pro nedospělé pány. Trendy budou zejména trička s nejrůznějšími tropickými a květinovými potisky. Nejrozšířenějším modelem jsou však šortky odlišných barev a materiálového provedení. A zřejmě se ani na jaře a v létě neobejdete bez pokrývek hlavy. New Yorker Fishbone nabízí kšiltovky i trendy čepice beanies!

Fishbone sister

Dámská odnož sekce Fishbone je Fishbone sister, ve které mladé dámy naleznou také spoustu netradičních kousků. V letošní jarní i letní sezóně si New Yorker pro své slečny připravil spoustu denimových kousků od vestiček po šortky. Těšit se můžete i na potisky Walta Disneyho a kolové sukně s vysokým pasem.

Smog

V kolekci Smog pro muže si vyberou všechny věkové kategorie. Riflové šortky a kalhoty, košile a trička s výstřihem do V. Do této kolekce New Yorker zahrnul i nevšední módní hit u pánského sortimentu, kterým jsou potisky sexy dívek na tričkách a tílkách.

Amisu

U Amisu se zase naopak promítnou nude odstíny a boho romantický styl. Najdete tu kabelky s třásněmi, květinové vzory, široké kalhoty, krajkové blůzy a šaty, overaly a šortky s etnickými vzory či letní sandály.

Censored

Pokud navštěvujete kamenné obchody značky New Yorker pravidelně, zajisté jste si všimli i nabídky spodního prádla. New Yorker vždy přijde s něčím originálním. V sekci Censored pro jaro/léto 2016 se skutečně módní značka rozvášnila. Sexy a vyzývavé kousky jako krajkové spodní prádlo, negližé, body, tvarovací prádlo, spodní prádlo s leopardím vzorem a další.

Censored swimwear

V kolekcích pro teplou sezónu nemůže samozřejmě chybět ani nabídka plavek. New Yorker má připravené nejrůznější modely pro muže i ženy. V kurzu budou u plavek především květinové, tropické a etnické vzory, které mohou pokrývat plavky celé nebo být zmíněny jen okrajově v podobě třásní či korálků.

Foto: New Yorker

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu