Louis Vuitton a jeho kolekce LV&Me

Louis Vuitton a jeho kolekce LV&Me

10. února 2016, Louis Vuitton, šperky Louis Vuitton, video LV&Me, luxusní šperky, valentýnský dárek

Sponzorované odkazy

Kde je realita a kde je fikce? Co si myslíme a co doopravdy vidíme. Svět iluzí a fantazie kontrastuje s přímou realitou. Zároveň do sebe vplouvají a vytvářejí jeden harmonizující prvek, prazvláštní bezpohlavní substrát, ze kterého vyrůstá jedinečná letní kolekce značky Louis Vuitton spring/summer 2016.

Prohlížím si jednotlivé modely a každý z nich ve mně zanechává silné emoce a probouzí představivost. Modely Louis Vuitton jsou vždy svým způsobem okázalé a nabourávají aktuální trendy. Přesto mi letošní kolekce připadá zcela jiná a vlastně velmi zábavná.

Alphabet a kolekce LV&Me

Originální pojetí, nápaditost a jedinečnost v sobě ukrývá i nová kolekce LV&Me. Značka vytvořila video s písní Alphabet od zpěvačky Amandy Lear a setkává se s velkým ohlasem. Digitální animace je neotřelým zpracováním a jen podtrhuje ducha celé kolekce.

video LV&Me

Šperky Louis Vuitton tentokrát dostávají jiný rozměr. Nejsou decentní ani přehnaně výrazné. Zahrnují písmena abecedy, která už mají zdánlivě dobu své slávy roky „za sebou“ a přeci je to kolekce velmi vydařená a vkusná.

Šperky LV&Me nás záměrně propojují se značkou Louis Vuitton a probouzí v nás intimnější vztah k jejich produktům. Nechybí jediné písmeno z abecedy, přičemž každé z písmen ve svém zpracování zahrnuje náušnice, náhrdelník a náramek na ruku. Taková sada se může stát perfektním dárkem.

Oslavte svátek Sv. Valentýna s Louis Vuitton

Darujte své dámě krásný dárek. Sada šperků s písmenem potěší jistě každou romantickou duši. Navíc se šperky dají nosit zcela samostatně. Luxusní dárek od Louis Vuitton se perfektně hodí také při výročí svatby nebo na příklad k narození potomka. Fantazii se opravdu meze nekladou. V buticích LV vám navíc zboží krásně zabalí.

Zdroj: www.lv.com

Autorem článku je Martina Bečková. Článek najdete v kategorii doplňky a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu