Streetové oblečení FOX Racing – pro každého, kdo má styl

Streetové oblečení FOX Racing – pro každého, kdo má styl

5. února 2016,

Za kvalitu, pečlivé zpracování a použití těch nejnovějších technologii a dokonalou funkčnost vám ručí logo lišky. Tím se chlubí značka Fox Racing od roku 1974. Celá léta přináší tato značka inovace a nejlepší nápady do produktů pro motokros, cyklistiku a volný čas. Věnuje se však i dalším sportům, např. snowboarding, skateboarding nebo surfing. Známé a oblíbené logo Fox Racing není to jediné, co přitahuje zákazníky. Zboží je oblíbené zejména díky maximálně pohodlným střihům, odolnosti, funkčnosti a zajímavým designům, které nikdo ve vašem okolí nepřehlédne. Všechny designy vycházejí z barevné motokrosové kolekce. Fox nepatří pouze ke klasickému brandu, ale je doslova závislostí mnoha vrcholových aktivních sportovců, na které se Fox Racing zaměřuje. Od ostatních značek se oblečení pro volný čas Fox Racing liší hlavně tradičními pohodlnými širšími střihy potištěné mnohými extravagantními potisky. Tyto potisky jsou inspirovány právě motokrosovou kolekcí Fox Racing. O nejnovější technologické novinky není připravena ani kolekce streetového oblečení. Ta se může chlubit například tělo ochlazujícími a rychleschnoucími tričky vyrobenými z materiálu Dri-Release. Dále v této kategorii naleznete i lehké a pohodlné boty Fox Motion, funkční zimní bundy, které mají vysoké hodnoty vodních sloupců. Mezi zákazníky jsou velmi oblíbené klasické kšiltovky ve středním profilu se zakulacenými kšilty obohacené o velká loga Fox Racing. Značka není určena pouze pro muže, ale na své si přijdou i ženy a děti. Široká nabídka dětských triček s vtipnými potisky nebo mnoho různých dámských doplňků potěší skutečně každého.
Z každé kolekce značky Fox pro volný čas si vyberou všichni bez ohledu na věk či pohlaví. Nové kolekce jsou připravovány pravidelně každý rok ve všech kategoriích, tedy pánské, dámské i dětské oblečení. Vybírat můžete z jarní, letní, podzimní i zimní kolekce. Ihned po vstupu nové kolekce do prodeje, je ta předchozí zlevněna až o 50 %. A kde můžete aktuální i zlevněné kolekce zakoupit? Například od společnosti Ndistibution s.r.o., která je výhradním distributorem značky Fox Racing. Skvělé oblečení si můžete objednat na e-shopu, který naleznete pod odkazem ZDE, či v kamenné prodejně na Revoluční 5 v Praze 1. V současné době navíc nakoupíte za výhodné ceny, na zimní kolekci je poskytována sleva 20 % a podzimní kolekci 50 %. Pořiďte si úžasné kalhoty s pohodlnými střihy a materiály, kšiltovky, kraťasy, svetry, mikiny, bundy, trička, košile, plavky, čepice, rukavice, pásky, peněženky, tašky, batohy, kabelky, šaty a sukně, šály, ponožky a spodní prádlo, některé se slevou až 50 %. Můžete se obléci od hlavy k patě a vaší peněženku to nezruinuje.
Díky spolupráci s profesionálními sportovci má značka Fox možnost pracovat na vývinu nových technologií, díky kterým je možné stále zlepšovat sportovní výkony. Například boty Fox, které díky neustálým inovacím a novým technologiím přináší velkou podporu a pohodlnost. Velmi oblíbené jsou boty Fox u jezdců BMX, Downhillových jezdců a dalších, kteří nosí boty Fox jen do těch nejextrémnějších podmínek. Dnes už je možné vidět tyto kvalitní a nepřekonatelné boty i na ulicích. Stále častěji je nosí běžní uživatelé.

Jaké technologie jsou na boty FOX použity?

Technologie MOTION, kdy jsou podrážky vyrobené z 5 důležitých komponentů:

  • 3D modelovaná EVA vložka, která tlumí vibrace a podporuje klenbu nohy.
  • Mezivložka Rebound Foam, která maximalizuje přenos energie mezi nohou a podrážkou.
  • Skylite midsole což je ultra lehká podrážka z EVA materiálu a má úžasné vlastnosti odolné proti otřesu a dlouho vydrží.
  • Motion flex grooves pomáhá podrážce zvýšit flexibilitu a přirozeně zvyšovat komfort při chůzi.
  • Duratrak MDT běhoun, který má skvělé protiskluzové vlastnosti převzaté z MX bot.

Skvělá a ultra tenká podrážka Motion z měkčené pěny je velmi lehká a neklouzavá. Pyšní se 10-ti spodními „grooves“ panely a je velmi ohebná. Díky mesh panelům na vrchu dobře cirkuluje vzduch a gumový TPR stabilizátor paty drží nohu stále na svém místě. Sportovní a volnočasové boty FOX nabízí také TPU chránič na kotníky a další funkční zpracování pro dokonalý komfort.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu