Chytni si svůj módní kousek: Totální výprodej Love Music

Chytni si svůj módní kousek: Totální výprodej Love Music

5. března 2016, Lovemusic, trendy, módní, výprodej, slevy, náušnice, Alfons Mucha, diář 2016, šaty, tričko, halenka, hodiny, klíčenka, zvířátka, spona na opasek, pásek, popruh

Sponzorované odkazy

Pokud patříte mezi ty, kteří jsou v módě vybíraví a jen tak něco jim nevoní, zajisté vám potěší totální výprodej značky tvého srdce Love music. Na eshopu lovemusic.cz či v Lovemusic showroomu v Brně můžete zakoupit super stylové kousky za skvělé ceny. Chytni si svůj módní kousek! Ve slevě jsou náušnice, diáře, hodiny, klíčenky, oblečení i módní doplňky.

Visací i peckové náušnice

Nabídka neobyčejných náušnic značky Lovemusic je více než široká. Pro dámy, které mají rády velké a výrazné náušnice je tu celá nabídka čtvercových kousků, jenž jsou vyrobeny z plastové destičky, na které je křišťálovou pryskyřicí zalit grafický motiv. Tyto náušnice díky svému materiálu dokonale imitují sklo. V nabídce jsou i visací náušnice vyrobené ze smaltovaného obecného kovu v podobě zmrzlin, soviček, veverek a jiných roztomilých věciček. Velice krásné jsou i vintage náušnice se zalitými obrázky od Alfonse Muchy. Tyto kvalitní české výrobky si zajisté oblíbíte a ještě více, když se jejich ceny pohybují od 49 do 99,– Kč.

Diáře na rok 2016

Jestliže ještě nemáte diář na letošní rok či jste zjistili, že jich potřebujete více než jen jeden jediný, u značky Lovemusic můžete zakoupit několik desítek odlišných diářů s motivy celebrit, zvířátek a mandal. O jakých konkrétně je řeč? V nabídce jsou zpěváci a herci David Bowie, Johnny Depp, Lana Del Rey, Old Shatterhand,.zví­řátka jako jsou německý ovčák, orel, panda, králík, slon, surikata a další. Pro milovníky umění a cestování jsou tu i diáře s motivy Prahy, Paříže, sochy Svobody, Londýna či Karlštejna. Všechny za jednotnou cenu 199,– Kč.

Nabídka hodin

U Lovemusic naleznete dokonce i netradiční nástěnné hodiny různých tvarů. Na výběr máte z několika barevných minihodin Srdce, Jablko, Kačenka, Televize a Puzzle za cenu 199,– Kč. A vedle nich jsou ve slevě také hodiny s motivy světových metropolí jako jsou Berlín, Bratislava, Londýn, New York, Paříž a Vídeň za 490,– Kč.

Roztomilé klíčenky

Další stylovou věcičkou ve výprodeji Lovemusic jsou klíčenky za 49,– Kč. Krásné tvary Peace či Zmrzlinová kočka vám vždy pomohou najít klíče. Roztomilé 3D klíčenky ve tvaru zvířátek (knírač, bulteriér, kočka, kačenka, panda, medvídek) si zajisté zamilujete taktéž.

Oblečení a módní doplňky

Značce Lovemusic zbývají i poslední kousky oblečení a módních doplňků. Tak například tričko s názvem Hon za 164,– Kč od oděvní návrhářky Jany Krčmové. Halenka je bez rukávů s velkoplošným potiskem honu od Berty Zachrlové. Krásné a originální jsou taktéž šaty s pavím okem a motivem Fake Life za 412,– Kč. V nabídce jsou i kožené opaskové popruhy v bílé, černé, červené a růžové barvě. Na výrobě spolupracuje značka s českým sedlářstvím. Popruh lze nosit s opaskovými sponami Lovemusic, které jsou taktéž ve slevě.

Foto: Lovemusic

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii slevy a výprodeje a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu