Pánové, buďte TOP s módou od Topman!

Pánové, buďte TOP s módou od Topman!

8. února 2016, Topman, módní show, AW16, kolekce podzim/zima 2016, Nick Jonas, Topshop, Palladium, květinové vzory, denim, satén, kašmír, kulich, módní přehlídka, top móda, pánská móda, dostupná móda, britská móda, londýnský týden módy

Sponzorované odkazy

​Ryze britská módní značka, tak to je Topman! Jedná se o značku, jenž je součástí společnosti Topshop a zaměřuje se pouze a jen na pánskou módu. Nabízí oblečení, módní doplňky, obuv i šperky a každoročně je zařazována do programu londýnského týdne módy. U nás v České republice si tuto značku mohou zákazníci ,,vychutnat" v nákupním centru PALLADIUM v Praze. ​

Přehlídka Topman Design AW16

Nejnovější přehlídku představila značka Topman v minulém měsíci. Úžasná show, kterou podtrhuje skvělý výběr hudby od Trevora Jacksona vás dokonale vtáhnou do roku 1993, kterým je tato kolekce inspirována. Níže můžete shlédnout jedenácti-minutový sestřih, díky němuž vám bude připadat, jako byste tam byli.

Na přehlídce se vystřídalo celkem třicet modelů průměrné výšky 185,5 cm, kteří měli na starost ujít trasu po mole dlouhém 25 metrů. Tuto show sledovalo skrz své hledáčky i 45 fotografů, kteří rovněž nemohli prestižní událost promeškat.

Kolekce podzim/zima 2016

Top móda od značky Topman je rozdělena do několika sekcí podle barev,materiálů a střihů. Podle těchto kritérií byla strukturována i aktuální módní show. Dočkáte se kousků projevující se obnošeně a zničeně, populární budou i nadrozměrné kulichy, krátké košile a kožené prvky. Pánská móda Topman se nevyhýbá ani extra dlouhým rukávům a maxi kouskům z kašmíru. Zajímavé jsou i vybledlý denim a sametové teplákové soupravy. A v poslední části dominují květinové vzory a satén. Tato Men Collection má ale v zásobě i další netradiční poklady.

Známé osobnosti

Módní show se účastnila i řada známých osobností, kteří zaujímali místa v prvních řadách. Celkem v nich sedělo více než sto pozvaných hostů. V outfitu od značky Topman bylo možno spatřit Nicka Jonase známého především jako člena kapely Jonas Brothers, pak také mladého modela a herce Douglase Bootha, chorvatského modela Roberta Konjice a další. Show nezameškali ani čínská celebrita Hu Bing, britský model David Gandy, televizní a rozhlasový moderátor Dermot O’Leary, model Oliver Cheshire a nadaný hudebník Dougie Poynter.

Foto: Topman

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu