Pořiďte si sporty stylovou čelenku či čepici od R-Jet

Pořiďte si sporty stylovou čelenku či čepici od R-Jet

16. února 2016, Levelsportkoncept, R-Jet, čepice, čelenka, sportovní, stylová

Sponzorované odkazy

Patříte ke stále velkému množství osob preferujících outfit bez čepice, které mají v sobě silně zakořeněné negace z dětství na vnucované kousavé kousky? Nebo máte prostě pocit, že vám čepice nesluší? Velký omyl! Je konec nevzhledných, nekvalitních pokrývek hlavy!

Zelenou mají trendy, pohodlné čepice, které nebudete chtít sundat z hlavy. Hledáte kousek, kterým doplníte svůj šatník? Zkuste sáhnout po roky osvědčené značce R-Jet. Zimu hravě přečkáte v teple, namísto v čekárně u lékaře. S českou značkou R-JET vám to navíc bude slušet.

V sortimentu této české značky najdete funkční šátky na hlavu s potiskem, letní funkční čelenky, zimní sportovní čepice, stylové zimní fashion čepice, zimní pletené čelenky a kukly pod helmy ve velikostech dětská, dámská a pánská.

R-JET

Značka R-JET se vyznačuje módními barvami, kvalitními materiály a estetickým zpracováním vystihující současné trendy.

Kvalita na prvním místě

O kvalitě značky R-JET svědčí mimo jiné oblíbenost u českých reprezentantů. Od letošního roku je R-JET stal generálním dodavatelem čepic a čelenek pro Český svaz lyžařů.

Fashion čepice

Oblíbená fashion kolekce určená pro dámy se vyznačuje především bambulí z pravé kožešiny finského mývalovce. Bambule je odepínací a všitý mikroflees zajistí pohodlí.

Pamatujte na to, že díky čepice je úžasný doplněk, díky němuž se můžete stylově vyřádit i zimním období, kdy nemáte tolik možností.

Bez stylových čepic se neobejdete ani letos.

Do města i na hory

Tu svoji čepici vyberou z nabídky R-JET i ti, kteří hledají spíše sportovní styl. Pánové pak ocení čepici po praktické stránce: Příjemný, na dotek měkký materiál si zamiluje i ten největší odpůrce čepic.

Stylové čelenky

Pro ty z vás, kteří dávají přednost čelence před čepicí, R-JET nabízí trendy čelenky všemožných barev a variant.

Pro děti

Oblíbenost čepice u dětí zajistíte čepicí, která dítě jednoduše zaujme svým vzhledem. Chybu neuděláte s nadčasovým norským vzhledem. Heboučkou čepici se vzorem zvířátek si vaše děti zamilují.

Že ještě nemáte stylovou čepici nebo čelenku na zimu? Mrkněte na Rjetforyou.cz nebo navštivte kamennou prodejnu v Pardubicích.

Foto: R-JET

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, doplňky, módní peklo, ostatní a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu