Jarní móda s kolekcí New Yorker Spring Styles 2016

Jarní móda s kolekcí New Yorker Spring Styles 2016

15. března 2016, New Yorker, jarní móda, jaro 2016, Spring Styles, Breezy Blue, 70. léta, modrá

Sponzorované odkazy

Za okny sice ještě pořád vévodí zima, ale i přesto už můžeme pociťovat jarní náladu, nebo se alespoň na toto teplejší období začít těšit. O něco snadněji to půjde s pohledem na jarní kolekci oblíbené mladistvé značky New Yorker Spring Styles, která září jarními barvami a ukazuje zajímavé trendy nové sezóny. Jarní móda 2016 slibuje velkou porci zábavy!

Zlatá sedmdesátá

Jestliže máte rádi retro, pak vás móda na jaro v podání New Yorkeru potěší. Těšit se totiž můžete na velký návrat do 70. let a užít si tak zajímavé kousky tohoto uvolněného období. Nechybí typické prvky jako volné blůzky a tuniky v pestrých barvách a nápadných vzorech, zamilujete si i nestárnoucí denimové bundičky. Nepřehlédnutelná budete v bohatě vzorovaných zvonových kalhotách, které zároveň představují neuvěřitelné pohodlí a volnost. Pořádný retro nádech pak mají sukně do áčka s knoflíky i hnědé šaty s třásněmi.

Svěží modrý vánek

Přemýšlíte, jaká barva bude letos na jaře in? Kolekce Spring Styles 2016 má pro vás odpověď – svěží modrá. Nejenže je tento tón krásný sám o sobě, ale skvěle si padne do noty i dalšími jemnými barvami, jako je bílá, růžová či fialová. S nimi dokáže na oblečení vytvářet pestré barevné kombinace a vzory, které vaše jaro dokonale prozáří. Modrá je letos zkrátka dobrá a tak si ji můžete užívat na blůzkách, košilích, šatech, kalhotách i nejrůznějších doplňcích.

Třásně, kam se podíváš

V kolekci Spring Styles najdeme i inspiraci Divokým západem, která je zábavná a nepřehlédnutelná. Proměnit se v kovbojku můžete na jaře díky vestám, topům a bundičkám posetým třásněmi a zbarveným do typické hnědé barvy i vy. Pokud by to na vás bylo příliš, přichystal si pro vás New Yorker několik skvělých doplňků v tomto stylu – šikovné a prostorné kabelky a stylové šátky s třásněmi. Najít zde můžete také pohodlné kraťásky se zajímavým lemováním nebo delší bundu i lehký jarní kabát. Jestliže vám zrovna hnědá barva nesedí, najdete tu i několik kousků v modré, černé, vínové a krémové.

Foto: New Yorker

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu