Byly, jsou a budou - věčné diamanty Cartier

Byly, jsou a budou - věčné diamanty Cartier

25. března 2016, Cartier, šperky Cartier, diamant Cartier, diamanty, luxusní šperky, elegantní šperky, hodinky Cartier

Sponzorované odkazy

I v dnešním pomíjivém světě najdeme věci, které z módy nikdy nevyjdou. Vedle malých černých šatů a béžových trenčkotů jsou to také luxusní diamanty Cartier. Už po více než 160 dává Cartier svými diamanty odvahu k těm nejodvážnějším činům a nechává skrze ně promlouvat lásku, radost i touhu.

Víc než jen diamant

Diamanty budou stále jen drahými a vzácnými „kamínky“, pokud jim nevdechnete příběh. A o to se právě snaží Cartier. Vypráví jejich prostřednictvím pohádku, vyjadřuje sílu okamžiku a připomíná ty nejdůležitější chvíle lidských životů. U šperků Cartier můžeme obdivovat dokonalou řemeslnou zručnost, nekonečný třpyt a také nezaměnitelný rukopis, díky kterému vždy poznáme, kdo byl tvůrcem onoho šperku. Jejich kouzlo je nestárnoucí a ani po tolika letech po něm ženy nepřestávají toužit.

Dokonalost díky unikátnímu patentu

Pakliže se vám vždy zdály diamanty Cartier něčím výjimečné a osobité, svůj podíl na tom má jistě patent na „neviditelné zasazení“. Cartier jej získal již v roce 1933, kdy v jeho čele stála Jeanne Toussaint. Jedná se o metodu, kdy se kov okolo zasazeného kamene nechá zmizet, aby mohl v celé své kráse vyniknout právě samotný diamant. Nezaměnitelnými a obdivuhodnými pak diamanty Cartier dělá také unikátní způsob transformace světla, jeho měnící se povrch a také hloubka, kterou oslní každého.

Diamanty na den i noc

Při pohledu na diamantové šperky Cartier rychle zjistíte, že jsou opravdu věčné. Těší se nadčasovým designům, které je činí univerzálními a nestárnoucími. Diamant Cartier vám bude dokonalým společníkem při slavnostních příležitostech přes den, stejně tak vás ale provede každým večírkem, plesem i romantickou večeří. U Cartiera najde hodnotný osobitý šperk, který ho bude skvěle doplňovat, každý. Oslovit vás může náramek posetý nekonečnou řadou diamantů, jemné a elegantní prstýnky a náušnice, ale také náhrdelník připomínající Příběhy tisíce a jedné noci s úchvatným diamantem ve tvaru kapky. Své kouzlo mají bezpochyby i hodinky Cartier se svým nenápadným půvabem, který nezanikne.

Foto: Cartier

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu