Zamávejte zimě s Nila.cz

Zamávejte zimě s Nila.cz

23. března 2016,

Sponzorované odkazy

Zima se pomalu blíží ke svému konci. Alespoň podle počasí tomu vše nasvědčuje. Těšíte se na jaro? Potrpíte si na nevšední bytové doplňky? Tak proč nepřivítat nadcházející roční období s novým kouskem, kterým zkrášlíte svůj domov? S výrobky z Nila.cz kousek jara vyčarujete i v tom nejmenším panelákovém bytě. Je čas říci: Nashle zimo!

Nila.cz přináší po zimě spoustu jarních novinek. Můžete se těšit z ručně vyráběných fotoalb, semišových bloků, prkének z přírodních materiálů, stylových rámečků a dokonce z malovaného ešusu, který do skříňky určitě schovávat nebudete. To vše a mnohem víc na Nila.cz.

Nila.cz

Tuto značku, nabízející zboží vyrobené za spravedlivých pracovních podmínek, biokosmetiku a FairTrade výrobky již znáte ze článku zde. A Nila potěší i nyní.

Nkuku

Málo známou značku Nkuku, pojmenovanou po vesnici v Zambii, exkluzivně nabízí Nila.cz. Jedná se o zboží dovezené z Anglie. Nkuku to jsou krásné rustikální dekorace – elegantní mosazné rámečky v několika rozměrech, masivní přírodní krájecí prkénka, alba z recyklovaného bavlněného papíru nebo vintage záložky do knih s motivem slona.

Pro děti

I to méně oblíbené jídlo vašich ratolestí zmizí z jejich talířů raz dva prostřednictvím hravého, barevného a ekologického nádobí z bambusu. Jídlo se stane zábavou.

Nezapomenutelnou atmosféru na dětské oslavě vykouzlíte s girlandou z barevných plstěných koleček a papírových dekorací v barvách jara.

Zboží zakoupíte online na webových stránkách prodejce či osobně v kamenné prodejně v NILA store v Praze, ulice Korunní 91, každý všední den od 10:00 do 19:30 a v sobotu od 9:00 do 18:00.

Foto: Nila.cz

Autorem článku je Iveta Holasová. Článek najdete v kategorii jaro, módní značky a návrháři, ostatní, ostatní a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu