Vsaď na módní pruhy a buď za tygřici s F&F!

Vsaď na módní pruhy a buď za tygřici s F&F!

24. března 2016, pruhy, monochromatické pruhy, černo-bílé pruhy, trend doby, pruhovaná móda, F&F, pruhované kalhoty, pruhované svetry, dámská móda, jaro 2016, Prada, celebrity

Sponzorované odkazy

Právě nyní se nacházíme v meziobdobí, respektive řečeno na přelomí zimy a jara. S úplnou přesností nevíme, jaké trendy jsou aktuální, jelikož zimní kolekce už jsou dávno doprodány a na kousky z jarních kolekcí je ještě brzo. Právě z tohoto důvodu přichází anglická značka F&F s PRUHOVANOU MÁNIÍ!

Široká škála pruhů

Nyní jsou trendy pruhy všech velikostí i barev. Noste horizontální, vertikální, úzké, široké, barevné i jednobarevné. A to ve všech formách! Ošaťte se jimi od hlavy až k patě nebo je mějte jen jako doplněk v podobě svetříku k úzkým džínům. A navíc! Módní pruhy jsou tu pro všechny! Pruhovaná móda sluší totiž každému!

Pruhovaná móda = Trend doby

Pokud si i tak nevíte rady, jak správně vyladit svůj pruhovaný outfit, nechte se inspirovat. Pruhy mají v merku celebrity, modelky i lidé na ulicích okolo vás. Pořádně se rozhlédněte a nenechte si ujít trend doby!

Módní pruhy a celebrity

Jestliže máte rády barvy, ale necháváte si jejich nošení spíše na léto, značka F&F přišla s dokonalým řešením. Vsadila na barevnou paletu, ale v mnohem tlumenějších tónech. Tyto pruhované kousky působí velice šik a to i v případě, že hrají ve vašem outfitu hlavní roli. Své o tom ví i herečka a modelka Dylan Frances Penn.

Na módní přehlídce předvedla letos pruhy i legendární značka Prada. I tento italský módní obchod ví, co bude letos na jaře 2016 trendy. F&F se nechalo inspirovat a nabízí svým zákaznicím látkové kalhoty s délkou nad kotníky se svislými pruhy v tlumených zemitých barvách.

Outfit herečky Kate Bosworth vás přesvědčí o tom, že pruhovaný outfit může být chaotický a přesto velice vkusný. Pruhy, které jdou všemi směry? Žádný problém. F&F má na skladě halenku i šaty, které z vás udělají hvězdu.

Osvědčená klasika – černo-bílé pruhy

Pokud se radši držíte při zemi, jsou tu pro vás i monochromatické, přesněji řečeno černo-bílé, pruhy, které zdobí hřejivé svetříky F&F. V jednoduchosti je krása a tyto kousky se hodí skutečně pro každou příležitost.

Zdroje: F&F

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu