Zítra ve městě: Limitovaná kolekce Tomorrow by Josefin Runquist od Lindexu

Zítra ve městě: Limitovaná kolekce Tomorrow by Josefin Runquist od Lindexu

24. února 2016, limitovaná kolekce, dámské oblečení, Tomorrow by Josefine Runquist, Lindex, nadčasové kousky, módní návrhářka, outfit, plisované šaty, široké kalhoty, top bez rukávů, malinová barva, městská móda

Sponzorované odkazy

V srpnu v loňském roce vyhlásila módní společnost Lindex designerskou soutěž o nejlepší nápad a kolekci. Vybíralo se z adeptů ze školy Swedish School of Textiles. Lindex podporuje vzdělávání začínajících návrhářů tím, že poskytuje důležité rady z hlediska maloobchodníka. Objevuje nové talenty a pomáhá jim při jejich nesnadné cestě vzhůru.

Limitovaná kolekce Tomorrow by Josefine Runquist

Právě z tohoto důvodu si nyní můžete vychutnat stylovou kolekci do města s názvem Tomorrow navrženou mladičkou Josefin Runquist. Tato kolekce byla na trh uvedena již 12. února a vy ji můžete zakoupit buďto na webu Lindex či ve vybraných prodejnách. V České republice se stal tím vyvoleným obchod v obchodním centru Palladium v Praze.

Návrhářka Josefin Runquist se ve své prvotní velké kolekci nechala inspirovat rušným městem, kde jsou lidé neustále v pohybu. Její limitovaná kolekce ožívá a přináší neočekávaný objem a zcela nový výraz. Hlavní podstatou je to, co se s oblečením děje, když se člověk hýbe.

7 jedinečných módních kousků

Kolekce TOMORROW by Josefine Runquist je zhuštěnou kolekcí sedmi jedinečných a módních kousků vyznačujících se čistým střihem a nadčasovými liniemi. Nejvýraznějším je outfit v malinové barvě, jenž tvoří lehký rozvlněný top bez rukávů, jehož přední strana je kratší než ta zadní. Díky tomuto střihu bude vaše silueta během pohybu nabývat na objemu. K tomuto topu patří široké kalhoty se záhyby a vysokým pasem.

Nutno podotknout, že předchozí malinový outfit lze pořídit i v černém provedení. Toto dámské oblečení je nadčasové a hlavní roli u něho hrají hlavně čisté linie a střih.

Dalším kouskem z kolekce Tomorrow je dlouhá plisovaná bundička, jejímž hlavním detailem je kombinace černé a bílé, která vždy upoutá pozornost kolemjdoucích.

Černo-bílá barva se uplatňuje i na dalším modelu plisovaných šatů. Zde půjde o rafinovaný trik. Pokud jsou šaty v klidu, dominuje jim černá barva. Když se ale rozhýbají, čím dál tím více bude vystupovat barva bílá. K těmto šatům patří vlající kalhoty s kratšími nohavicemi. Městská móda se stává zase o něco živější.

Zdroje: Lindex

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu