Oslavte s námi padesátiny Dermacolu!

Oslavte s námi padesátiny Dermacolu!

9. března 2016, Dermacol, oslavy, soutěž, 50 let, výročí, reklamní spot, Taťána Kuchařová, Iva Kubelková, Olga Knoblochová, Národní divadlo, Mucha sekt, galavečer

Sponzorované odkazy

Legendární kosmetická značka Dermacol slaví již půl století své existence. Před 50 roky nastartoval úspěch značky extrémně krycí Make-up Cover Dermacol, díky němuž se u nás stalo slovo ,,dermacol“ synonymum pro make-up. Roku 1969 se licence tohoto produktu podařilo prodat až do amerického Holywoodu, kde mohl krášlit řadu filmových hvězd. Díky ambicím Olgy Knoblochové a Ing. Vlastimila Boublíka zná dnes tuto značku – spojení lásky a krásy – skoro celý svět.

Exkluzivní soutěž o 50 diamantových prstenů

Společnost Dermacol připravila u příležitosti 50 let působení na trhu velkolepou oslavu společně se soutěží o 50 diamantových prstenů vytvořených společností Diamonds International Corporation, 2 lístky na exkluzivní galavečer v Národním divadle spojený s představením Labutí jezero a lahev Mucha sektu. Každý měsíc také máte možnost vyhrát několik kosmetických dárkových balíčků a voucher na 10% slevu na nákup zboží od značky Dermacol. V sortimentu se nachází dekorativní kosmetika, parfémy, produkty péče o pleť a o tělo, sluneční kosmetika a dárkové balíčky.

Televizní spot oslavy 50 let značky Dermacol

Pro tuto příležitost byl natočen i televizní spot v Národním divadle, kde značka Dermacol již několik let působí jako kosmetický partner. Ve spotu, který jste určitě nemohli minout, si zahrály primabalerína Národního divadla Nikola Márová a přední tváře značky Dermacol, jakými jsou Taťána Kuchařová, Iva Kubelková, Judit Bárdos, Karolína Mališová a další. Iniciátorka značky Olga Knoblochová převezme ve spotu jako symbolický dík diamantový prsten, o který se bude do září letošního roku soutěžit. V rámci děje se setkávají všechny tři generace žen, z nichž roli té nejmladší ztvárnily dcery majitelů značky, manželů Komárových.

Celé oslavy a soutěž vyvrcholí 28. září 2016 při exkluzivním galavečeru v Národním divadle, který bude spojen s představením Labutí jezero. O vstupenky na něj lze taktéž soutěžit.

Akce po celý rok

V průběhu celého letošního roku však připravuje značka Dermacol řadu dalších aktivit a to hlavně ve spolupráci s dalším partnerem akce – značkou Mucha sekt. Na limitovanou kolekci Mucha sektu rosé se mohou těšit všechny výherkyně ve velké soutěži, ale opomenuty nebudou ani samotné zákaznice prodejen Dermacol. Při vybraných příležitostech si budou moci zpříjemnit nákupy s Mucha sektem Chardonnay, který je perlou v řadě Grands Vins d´Alfons Mucha.

Zdroje: Dermacol

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii kosmetika, líčení a make up a vlasová i tělová.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu