Jaro 2016 s Pumou a fenomenálním Usainem Boltem!

Jaro 2016 s Pumou a fenomenálním Usainem Boltem!

29. března 2016,

Sponzorované odkazy

Usain Bolt, největší ikona současné atletiky a nejrychlejší muž světa byl přizván, aby ve spolupráci se světovou sportovní značkou PUMA pomohl vytvořit novou kolekci pro jaro/léto 2016, která bude spojovat lifestyle a sport. Jak výsledek vypadá?

Sportovní styl s kapkou elegance

Lifestylová kolekce Puma s Usainem Boltem nemohla samozřejmě hledat inspiraci nikde jinde než na běžecké trati. Při tvorbě byl také brán ohled na blížící se Letní olympijské hry v Riu de Janeiru, kde nebude tento fenomenální běžec chybět. Nečekejte však ryze sportovní kousky, kolekce se snažila sporty styl propojit s elegantními střihy a materiály.

Stylově a pohodlně s logem UB

V kolekci najdete spousty ležérních kousků pro volný čas, nechybí tedy pohodlné tepláky, trika, bunda, čepice ani batoh. Na všem najdete vyšité logo s iniciály sportovce UB a charakteristickou černou pumou. Můžete se rozhodnout, zda vám bude slušet spíše šedá nebo černá varianta jednotlivých kousků. I volba barev tak podtrhuje elegantnější ladění kolekce, ve které je stále zachována potřebná dávka komfortu jeho nositelů.

Noste vítěznou pózu i vy!

Kromě loga UB jsou však kousky z kolekce PUMA x Usain Bolt ozvláštněny i dalšími prvky. Můžeme zde najít triko UB Logo Tee zobrazující legendární pózu tohoto jamajského sprintera, kdy se vztyčeným ukazováčkem vzhlíží k nebi, nebo triko UB Number 86 Tee, kde toto číslo reprezentuje Boltův rok narození. Ke kompletu bundy, tepláků a trička můžete přidat již zmíněnou snapback kšiltovku Flatbrim a batoh Apex. Ať už si z kolekce PUMA x Usain Bolt vysníte cokoliv, vše můžete pořídit například v obchodech UrbanStore na Václavském náměstí v Praze, vybraných prodejnách A3Sport a Intersport nebo v PUMA Concept Store v pražském Palladiu. Nakupovat však můžete také z pohodlí domova a to nejen na stránkách Puma.com, ale také na Urbanstore.cz nebo a3sport.cz. Připravte se na Letní olympijské hry v Riu už teď!

Foto: PUMA

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu