Dámské i pánské zimní kabáty a bundy 2010

Dámské i pánské zimní kabáty a bundy 2010

7. prosince 2010, zimní kabáty, pánské kabáty, dámské kabáty, orsay, adidas, puma, reserved, kappa, pepe jeans, sportovní kabáty, zima 2010, kent límec, dvouřadé knoflíky, šikmé kapsy, stojatý límec

Sponzorované odkazy

Letošní zimě budou vládnout oblíbené zimní kabáty, které jsou velice všestranné. Ocení je ženy ale i muži. Zimní kabáty nejsou jen skvělým módním doplňkem do chladného počasí, ale také bezvadným pomocníkem. Zimní kabát vás může zbavit nepříjemných onemocnění, které se se zimním období spojují. Díky kabátům budete mít konečně v teple problémové partie ledvin. Velice oceníte i jeho délku, která většinou zakrývá celé hýždě a vy se pak nemusíte bát sednout ani na vymrzlé lavičky.

Letošní zimní sezónu budete mít skutečně velký výběr z různých zimních kabátů. V kolekcích jednotlivých značek se najde určitě každý. V tomto roce se budou nosit látkovésportovní zimní kabáty. Těšit se můžete na dvouřadé knoflíky, šikmé kapsy, sexy střihy, pestré barvy či stojaté límce. Délku si budete moci vybrat také sami. Letos budou v módě všechny typy délek-od krátkých kabátků až po dlouhé, jejichž délka končí teprve až nad patami.

Dámské zimní kabáty

Kabáty adidas

Pro ty, kteří milují zimní sporty nebo jen pro milovníky sportovního oblečení, jsou tu kabáty adidas. Značka si letos se zimní kolekcí opravdu vyhrála a všechno oblečení vypadá perfektně. Dámské zimní kabáty vyzařují ženskostí, jsou pestrobarevné a velice rychle si je oblíbíte.

Kabáty PUMA

Druhá z velice uznávaných sportovních značek Puma se do své zimní kolekce také skvěle obula. Kabáty jsou též velice vhodné pro zimní sporty ale využijete je i při běžném nošení. Všechny dámské zimní kabáty decentně zdobí logo firmy-kočkovitá šelma puma.

Kabáty ORSAY

Dámské módní značka Orsay pro své zákazníky vytvořila velice decentní kolekci dámských zimních kabátů. Snažila se vyjít všem ženám a proto jsou zimní kabáty značky Orsey tak různorodé. Vybere si určitě každá.

Kabáty RESERVED

Značka Reserved vsadila na tradičnost a zachovala zimní kabáty skoro ve stejném stylu, jako minulý rok. Ovšem rozjasnila barvy a druhy límců. Zvolit si budete moc límec francouzský, stojatý či takzvaný kent límec. Značka Reserved si zřejmě oblíbila zavazovací pásky kolem boků, jelikož je použila téměř u všech svých modelů zimních kabátů.

Pánské zimní kabáty

Kabáty KAPPA

pánskými zimními kabáty je trochu kříž, jelikož mnoho lidem připadají zženštilé. Ale podle mého názoru a názorů mnoho předních módních návrhářů jsou pánské zimní kabáty naprostou špičkou letošní zimy. Vyzkoušejte například pánské zimní kabáty značky Kappa, která si pro vás připravila opravdu bohatou nabídku. Její zimní kolekce nabízí pro pány sportovníelegantní kabáty. Většinou v konzervativních barvách černé nebo tmavě modré.

Kabáty PEPE JEANS

Značka Pepe Jeans si připravila pro letošní zimu pořádně odvázanou kolekci pánských zimních kabátů. Každý z nich je jedinečný a má skutečně originální střih. Značka Pepe Jeans zvolila pro zimu 2010 barvu světle khaki zelené a dala to hlavně znát na pánských kabátech, kterým tato trendy barva opravdu sekne.

Zdroje: http://www.pepejeans.com http://www.kappa.com http://www.reserved.com http://www.orsay.com http://www.puma.com http://www.adidas.com, Michael Blann/Photodis­k/Thinkstock

Autorem článku je Hedvika F.. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu