Nemusíte být hvězda, abyste si pořídili sporty kousek z Men kolekce New Yorker

Nemusíte být hvězda, abyste si pořídili sporty kousek z Men kolekce New Yorker

30. března 2016, New Yorker, men, Athletics, new collection, pánské oblečení, sportovní oblečení, sportovní obuv, běžecká obuv, funkční trička, trička s potiskem, trička s nápisy, sportovní kalhoty, pánské šortky, sport

Sponzorované odkazy

Oblíbená značka´New Yorker má ve svém repertoáru sportovní kolekci s názvem Athletics. Ta je určena jak pro ženy, tak i pro muže, ale jelikož se o nové dámské kolekci zmiňuji již v jiném ze článků, zaměříme se nyní na muže. Obě kolekce se však hlavními znaky neliší. Módní a zejména sportovní kousky jsou pohodlné, kvalitní a příjemné na pohled. Stejně jako značku samotnou si muži zajisté oblíbí i její men kolekci Athletics.

Men kolekce New Yorker

New collection Athletics od značky New Yorker má podtitul THE CITY IS OUR PLAYGROUND neboli ,,město je naše hřiště“, nebo chcete-li ,,naším hřištěm je město“. Z toho lze vyvodit, že se bude jednat o módu zaměřenou pro sportovní aktivity venku, jako například běh, outdoor, fotbal či jiné. Kousky z pánské kolekce Athletics lze však využívat i v tělocvičnách a posilovnách. No posuďte se sami.

V sortimentu nové men kolekce naleznete veškeré potřebné módní vybavení pro sport – trička, šortky, kalhoty, mikinu, boty a potítka. Výběr se omezuje pouze na jedenáct sportovních kousků, ale i z nich lze vytvořit skutečně vkusný look.

Funkční trička New Yorker

A na co konkrétně se mohou pánové těšit? Jak už jsem zmiňovala výše, tak rozhodně na několik bezvadných funkčních triček. Všechny jsou vyrobené z kvalitních prodyšných materiálů, které vám zajistí příjemné nošení. Dva z modelů jsou opatřeny i potisky s výstižnými nápisy jako #DONT GIVE UP a EVERYDAY IS TRAINING DAY.

Praktické sportovní šortky a kalhoty

Pohyb vám rozhodně usnadní i šortky a kalhoty ve stejné barevné kombinaci černo-šedé. Oba kousky jsou vyrobené z bavlny, která perfektně absorbuje pot a zajistí vám ničím nerušenou sportovní aktivitu. Kalhoty a šortky jsou taktéž opatřeny předními kapsami na zip, které se mohou například hodit pro úschovu klíčků od skříňky v šatnách. Bezstarostnost vám zaručí i stahování na šňůrku v pase.

Boty na běh i do tělocvičny

Součástí kolekce je i jeden model pánských sportovních bot, které jsou vkusné, pohodlné a snadno se nazouvají. Tyto boty vám ušetří čas i námahu. Jejich provedení je spíše běžecké, lze je ale rozhodně využít i jako sálovou obuv.

Zdroje: New Yorker

Autorem článku je Hedvika Fajkusová. Článek najdete v kategorii obuv, pánské oblečení, tenisky a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu