Být trendy: Street kolekce adidas Originals

Být trendy: Street kolekce adidas Originals

7. dubna 2016, sportovní oblečení, adidas, adidas Originals, ME ve fotbale, street styl, boty, tenisky

Sponzorované odkazy

Jestliže patříte k fanouškům streetové módy, pak by vaší pozornosti určitě neměla uniknout nejnovější kolekce adidas Originals pro jaro/léto 2016, která nabízí pestrou škálu nových i přepracovaných ležérních a sportovních kousků, ale i očekávanou dávku zajímavých kolaborací se slavnými jmény či téma ME ve fotbale.

Stále legendární a trendy street styl od adidas Originals

Značka adidas Originals patří k opravdovým legendám streetové módy a svou fanouškovskou základnu už má více než obsáhlou. Aby potěšila všechny, připravila pro novou sezónu kolekci plnou kultovních kousků s moderním přepracováním odkazujících na dlouhou historii této značky, ale také modelů zcela nových. Je tedy jen na vás, zda dáte přednost klasice se současným vzhledem, nebo objevíte kouzlo zcela nových kousků.

V hlavní roli boty

Řadíte-li se mezi početnou komunitu těch, kteří nedají dopustit na ikonické sneakers boty se třemi pruhy, pak vás nová kolekce adidas Originals potěší obzvlášť. Pět ikonických modelů se totiž dočkalo nového kabátu. Patří mezi ně klasika v podobě tenisek Superstar, první opravdové hvězdy streetové módy, ale i univerzální tenisky Stan Smith. Největší pozornosti se však dočkaly tři moderní a vysoce stylové modely – nováček NMD, Tubular, který letos přichází také s dámskou variantou a ZX Flux vycházející z běžeckých bot.

Spolupráce se slavnými jmény nesmí chybět

Celá řada nejen sportovních značek letos v souvislosti s fotbalovým mistrovstvím Evropy hledala inspiraci právě u tohoto světového sportu a ani adidas Originals nebylo výjimkou. Návrháři si však kromě tohoto tématu pohráli také s grafikou loga adidasu, tedy tří legendárních pruhů, a s logem Originals Trefoil. Samozřejmě letos nebudete ochuzeni ani o spolupráce této značky se slavnými jmény. Za zmínku bezpochyby stojí kolekce stvořené ve spolupráci s Kanye Westem nebo Ritou Orou, zaujmout vás mohou i značky The Farm company nebo HYKE. Některé sportovní oblečení z kolekce jste již na pultech obchodů mohli najít během ledna, přibývat však budou postupně až do června letošního roku.

Foto: Adidas

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu